Wat een top bedrijf, onze hond had na een aantal weken de ventilator al in huis te hebben de afstandsbediening van de ventilaor kapot gebeten, hierover gebeld om een nieuwe afstandsbediening te...Wat een top bedrijf, onze hond had na een aantal weken de ventilator al in huis te hebben de afstandsbediening van de ventilaor kapot gebeten, hierover gebeld om een nieuwe afstandsbediening te kopen. krijgen wij deze met de ontvanger helemaal gratis! hadden we echt niet verwacht. WAT EEN SERVICE!
Trix van Lieshout
Caroline Krook
Het gaat..
Peter Mulder
Snel en goed product
Rob Klok
Peter Riedeman
Paula
Goede service. Snel geleverd. Product voldoet aan verwachting.
Vincent Oosterling
Top product, Snelle levering
Jan ten Wolde
Snelle levering tegen een vriendelijke prijs
Hennie Mulch- Koopmans
Ik kocht een plafond ventilator maar na 4 uur klussen van de klusjesman bleek hij het nog steeds niet te doen. Belletje naar de zaak gedaan en mocht geruild worden. Alleen kwam hij niet thuis...Ik kocht een plafond ventilator maar na 4 uur klussen van de klusjesman bleek hij het nog steeds niet te doen. Belletje naar de zaak gedaan en mocht geruild worden. Alleen kwam hij niet thuis gestuurd maar naar een service punt van Dhl. Wat een ellende heb ik als rug en longpatient gehad om dat ding op te halen. Maar hij hangt en ik ben er superblij mee. Hij is stil en werkt prima.