Elvi Cloosterman-van Gils

Het was jammer dat ik geen bericht kreeg dat de bestelling in de winkel lag.
Moest zelf bellen of hij binnen was

Patricia van de Poll

Beetje rommelig met verzending, zit nog steeds op een lamp te wachten waar ik nog geen bericht van heb gehad wanneer hij komt en die wel bij de order als afgehandeld stond 2 weken geleden. Een lamp... Beetje rommelig met verzending, zit nog steeds op een lamp te wachten waar ik nog geen bericht van heb gehad wanneer hij komt en die wel bij de order als afgehandeld stond 2 weken geleden. Een lamp zat een krom onderdeel bij, dat losten ze snel op. Zou nu onderweg moeten zijn.

Reactie Lampenconcurrent:

Beste,
Ja, als meer dan de helft ziek is, wordt het rommelig. Is weer beter nu. Excuus.
Sander Luijpers
LampenConcurrent

Eile van der Gaast

Netjes geleverd

P. Twilhaar

Keurig snel geleverd, mooie kwaliteit lamp

Corrie van der Meijden

Prima product

Fijne webwinkel

A. Weijers

Slecht. Product niet geleverd. Wel verzendcode van DHL maar die meldt dagenlang alleen maar dat product nog niet geleverd is.
Reageren ook niet op mail.

Reactie Lampenconcurrent:

Beste.
Vervelend inderdaad, excuus. Er was een fout in de voorraad opgetreden. Direct het geld retour gestort toen dat werd ontdekt.
Sander...
Beste.
Sander Luijpers
LampenConcurrent

Paul Duyn

Gewoon prima

Peter Bagchus

Zeer goede ervaring. 2 lampen online besteld en zeer goed verpakt aangeleverd gekregen en op korte tijd.

P Rinzema- de Boer

Prima,snelle levering. Prachtige lamp ontvangen! Mooi materiaal!