Claudine Lips

Aangename mailing
Snelle en correcte levering
Tot de volgende

Gebeld: prettig gesprek. Was enige zaak die deze lamp (grootte) op voorraad had.

Ik kreeg al een mail over de bestelling voordat ik klaar was met de bestelling op internet. Daar schrok ik van. Ik dacht even dat ik de lamp 2x besteld had.
De doos werd gebracht met een groot...
De doos werd gebracht met een groot gat erin. Van de lamp waren een aantal schelpjes af. Die hebben we er zelf weer op gelijmd. De lamp kan beter verpakt wirden: meer b eschermingsplastic/papier voor zo'n kwetsbare lamp.

Bestelling verliep zeer vlot. Bevestiging ervan ook. In tegenstelling tot wat in de betalingsbevestiging stond werd er helaas nooit een mail of SMS gestuurd om aan te geven wanneer de verzending... Bestelling verliep zeer vlot. Bevestiging ervan ook. In tegenstelling tot wat in de betalingsbevestiging stond werd er helaas nooit een mail of SMS gestuurd om aan te geven wanneer de verzending was gebeurd. Leverancier stond dus plots en geheel onverwacht voor mijn deur.

Opvolging via mail of sms

Janette van der Geest

Mooie lampen en super snelle levering

Rene Uiterdijk

Super netjes en juist behandeld en binnen 3 dagen onze kapstok binnen

nvt

Goede ervaring

Wat mij tegen viel is dat het voor de zoveelste keer ingepakt is ,dat was niet leuk net of het al een gebruikte lamp was . ( sorry )

nee

Marc Van den Broecke

De leveringstermijn was geëerbiedigd. De berichten over de leveringsdatum en tijd door de leveringsfirma zijn onbetrouwbaar. Ik kreeg twee keer een bericht over dag en uur dat mijn aankoop zou aan... De leveringstermijn was geëerbiedigd. De berichten over de leveringsdatum en tijd door de leveringsfirma zijn onbetrouwbaar. Ik kreeg twee keer een bericht over dag en uur dat mijn aankoop zou aan huis geleverd worden . Dit is niet gebeurd . Ik ben zelf het pakje moeten gaan halen in een lokaal depot

Onbetrouwbaar personeel in leveringsfirma.

Top. Snelle service en netjes even telefonisch contact opgenomen inzake onze vragen.

Lucynda Risse

Prima levering