Goede snelle levering

Eerste contact en bestelling met Lampentoppers. Gevonden op scherpe prijs. Snelle levering en zeer adequate informatie over de status van de levering

Een verpakking was open geweest. 'Beetje' slordig weer dichtgemaakt. Product was overigens prima in orde.

h.j. damhoff

Site werkt prima

Arch. Vanderlinden

Eerste ervaring was best OK

Meer info op de website over de montage (het in elkaar steken) van het product.

Prima verzorgt goed ingepakt.

Ik bestelde dit lampenkapje omdat ik had gehoopt dat hij veel zou lijken op de Finno lampenkap wit (Finno wit is in werkelijkheid roomwit). Jullie hebben in de serie Finno diverse kleuren behalve... Ik bestelde dit lampenkapje omdat ik had gehoopt dat hij veel zou lijken op de Finno lampenkap wit (Finno wit is in werkelijkheid roomwit). Jullie hebben in de serie Finno diverse kleuren behalve deze. Ik hoopte dat kubus 79134 ook roomwit zou zijn maar helaas is deze echt spierwit.

Wyters chris

Zie onder

De online tracing werkte niet toen ik inlogde.

Reactie Lampentoppers.nl:

Beste Chris Wyters,
Wat vervelend dat de trackingcode niet bij u werkte. Ik heb de code zojuist nog even gecontroleerd maar de trackingcode die wij hebben verstuurd werkte werkte wel degelijk....
Beste Chris Wyters,
Zoals er ook is aangegeven wordt de code pas actief op het moment dat het pakket door de chauffeur wordt opgehaald en gescand.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Mvg,
Lampentoppers

h pruim

Goede ervaring en zeer goede service en kwaliteit

Boersma

nee