Mooie lampen en goed geholpen

H.J.van'tHoff

Ik heb onlangs bij dit bedrijf (Lampentoppers) een zijde lampenkap besteld,De levering zou
een a twee weken duren. Maar ik had hem al binnen 4dagen keurig verzorgd, en was precies
als...
als de afbeelding op internet, ontvangen. Bedank ''Lampentoppers".H.Jvan:tHoff rotterdam

Alles prima verlopen, zoals het hoort.

Alleenjammer dat deze niet geretourneerd kunnen worden.

S. Goossens

Prima ervaring, snelle service en klantvriendelijk!

Snelle correcte levering

Verspreet Monique

Goede communicatie vanaf bestelling tot leverinkg

ik had mini-lamp ontvangen terwijl product op foto het formaat van gewone lamp had

Reactie Lampentoppers.nl:

Geachte mevrouw Verspreet,
Wij vinden het vervelend dat u teleurgesteld bent.
Dit is de tekst die bij de foto staat:
"Dit lieve kleine tafellampje met wit glas wordt uitgevoerd met...
Geachte mevrouw Verspreet,
Wij vinden het vervelend dat u teleurgesteld bent.
Dit is de tekst die bij de foto staat:
"Dit lieve kleine tafellampje met wit glas wordt uitgevoerd met een touch systeem, zodra u de lamp op het metaal aanraakt gaat deze aan doet u dit weer gaat de lamp sterker branden enz.(0%,25%,50% en 100%)
Maat: Hoogte 14cm
doorsnee 11cm "
Wij doen onze uiterste best om alle gegevens van de producten zo duidelijk mogelijk voor de klant te maken, maar een foto is niet altijd gelijk aan de werkelijkheid, vandaar dat wij ook de afmetingen vermelden.
Met vriendelijke groeten,
Lampentoppers.nl

Jeroen Giskes

Goed en correct. Alleen kwam in de website beloofde levertijd niet overeen. Dit is opgelost.

Samir

Positief. Recent een prachtige lamp gekocht bij lampentoppers.nl en na een paar weken een defect aan de lamp geconstateerd. Ik ben langsgeweest bij de winkel op het adres sniep 24 te Diemen en ter... Positief. Recent een prachtige lamp gekocht bij lampentoppers.nl en na een paar weken een defect aan de lamp geconstateerd. Ik ben langsgeweest bij de winkel op het adres sniep 24 te Diemen en ter plekke is onze lamp hersteld. Ik ben ook onder indruk van de winkel. Ik ga gauw even langs.

Winkel meer promoten op website. Dacht dat het een webwinkel was.