Sablon

Correct en heel klantvriendelijk

Prive

Zeer goed goede reacties

Iris Berendsen

Super Ervaring! De eerste keer dat ik hier iets heb besteld maar ga dat zeker vaker doen :). Mooie betaalbare lampen van goede kwaliteit.

Jacques

Goede en duidelijke info over product op site en snelle levering

Geweldige service

nee

Het leek mij een leuk bedrijf, en had ik vertrouwen in het product

betere uitleg waar je op moet letten

Reactie Lampentoppers.nl:

Beste M. Dijkhuizen,
Wat jammer dat je niet geheel tevreden bent over de lampenkap. Ik maak op uit je andere review dat je niet tevreden bent over de gekozen stof voor de lampenkap.
Om dit...
Beste M. Dijkhuizen,
Om dit te voorkomen bieden wij de klant de mogelijkheid om kosteloos een sample van de stof te ontvangen zodat je de juiste keuze kan maken. Dit staat netjes op de website aangeven onderaan bij het artikel. Bij andere onduidelijkheden over het bestellen van een artikel kan men altijd contact met ons opnemen zowel per mail als telefoon.
Mvg,
Paul team Lampentoppers.

Corthout Rudi

Correcte hulp bij garantie

helemaal niet

Ik had aangegeven mijn pakket op te willen halen bij een dpd punt. Het pakket kwam echter met postnl en werd met vertraging (tot drie keer toe) op mijn thuisadres afgeleverd.
De lampenkap lag...
De lampenkap lag op zijn kant in de doos. Daar was blijkbaar een zwaardere doos bovenop gezet. Bij het uitpakken was de kap in gedeukt. Ik kon hem uitdeuken maar er is een kleine deuk zichtbaar gebleven. die zit aan de achterkant van de ophanging. Ik heb het zo maar gelaten. Het leidt er echter wel toe dat ik niet helemaal tevreden ben over jullie bedrijf.

wijze van verpakking. Kap moet beter beschermd worden.

Reactie Lampentoppers.nl:

Beste H. Froeling,
Beste H. Froeling,
Wat jammer dat de kap transportschade heeft opgelopen. Indien je niet geheel tevreden bent over de kap kan je ons een mail sturen dan kijken wij voor een passende oplossing.
Mvg,
Team Lampentoppers.

Joosten

Snel en adequaat

Neen

van neck

Lampenkap op maat besteld

er was vertraging van de levering