Stephan

B van Keulen

Ik vond dat ik lang op mijn bestelling moest wachten

Laat even wat weten als het lang gaat duren

Reactie Lampentoppers.nl:

Geachte klant,
Het spijt ons dat wij niet aan uw (levertijd) verwachting hebben voldaan.
Geachte klant,
Het spijt ons dat wij niet aan uw (levertijd) verwachting hebben voldaan.
Echter, in de webshop staat bij deze artikelen een levertijd van 6-12 werkdagen. Volgens ons hebben wij daaraan voldaan.
Wij betreuren uw, deels negatieve, review en wij hopen dat u, als gevolg van deze reactie, uw review wilt herzien.
Met vriendelijke groeten,
Team Lampentoppers.nl

Christian Engelen

Uitstekende service! Je wordt op de hoogte gehouden tot op het uur van aankomst. Netjes ingepakt.

Ik had een vraag 10 dagen voor ik bestelde maar heb nooit een antwoord gehad. Is wel belangrijk.

Jacobs

Goede service

Nvt

Jonkman

2 handgemaakte lampenkappen gekocht, levertijd was wel iets langer maar de lampenkappen zijn verder uitstekend

Levertijd was wel iets langer, maar dit was van tevoren ook aangegeven door het bedrijf

Fons

Weet ik niet

J. Huijts

Snelle levering. Goed verpakt. Lampjes waren net zo mooi als op de foto's. Blij met mijn aankoop!

Sanny

Duidelijke website met snelle levering.

Doe er een setje schroeven/haken bij om product op te hangen

Eastport maritime bv

Top

C.Vermeerssen-van Veen

Goed en vriendelijk

Als het kan, maar niet iedereen is eerlijk, zou ik graag per telefoon bestellen en achteraf betalen.
Ik doe geen geld zaken per pc dus moet ik mijn neef inschakelen om iets te kopen dat vind ik minder leuk.