Johnheijmen

Aan de levering mankeerde een en ander maar er werd direct op onze mail gereageerd en wij kregen toen zeer snel twee goede lampen. Het had voorkomen kunnen worden als er eerst gekeken werd wat er... Aan de levering mankeerde een en ander maar er werd direct op onze mail gereageerd en wij kregen toen zeer snel twee goede lampen. Het had voorkomen kunnen worden als er eerst gekeken werd wat er in de doos zat, of er iets in de doos zat voor het opgestuurd werd.

Zoals in eerste stukje genoemd: controleer de doos waar een lamp in zou moeten zitten en controleer ook of de lamp onbeschadigd is.

Dettie

Telefonisch slecht te bereiken, 3 maal gebeld. Verder telefonische service prima!

Betere telefonische bereikbaarheid.

Jos van Schijndel

Service uitstekend. Nam artikel terug ondanks dat website aangaf dat service artikelen niet retour kunnen.
wil daarbij graag de opmerking maken dat ten tijde van bestelling dit niet op de site vermeld stond, (zeker weten)
en dat de site schijnbaar aangepast is na mijn bestelling.

Zie boven ; site niet veranderen na bestelling

Hrpaviljoen

Ervaring is prima. De levering werd een dag vertraagd maar daar werd tijdig over gebeld.

Aykaz

Ervaring online was erg goed. Alleen zijn wij een paar dagen eerder ook in de winkel geweest voor advies. De winkel bediende was erg onaardig, arrogant en lachte ons bij sommige vragen zelfs uit.... Ervaring online was erg goed. Alleen zijn wij een paar dagen eerder ook in de winkel geweest voor advies. De winkel bediende was erg onaardig, arrogant en lachte ons bij sommige vragen zelfs uit. Begrijp eigenlijk niet dat ze nog bestaan, als ze klanten zo behandelen. Na wat onderzoek op internet zijn wij niet de enigen die zo zijn behandeld.

Zie eerste blok

loeke cremers

Heel mooie strakke lamp ...en mooi warm licht....heel tevreden..

corry tiemissen

Mijn ervaring is heel positief zeker door de goede service

breekbare spullen goed inpakken zodat ze niet gebroken aankomen bij de klant

Renaat

Tot op heden geen levering ontvangen (6 dagen). In eerste instantie bleef alle communicatie vanwege de transporteur (DHL) uit, nu zouden ze een verkeerd adres hebben. onzin en nog meer vertraging!

Slechte communicatie over levering en slechte leverbetrouwbaarheid

Reactie Lampentoppers.nl:

Beste Renaat Sohl,
Beste Renaat Sohl,
Wat vervelend dat uw order vertraagd is, u had beter even contact met ons kunnen opnemen om te zorgen dat wij het snel konden oplossen ipv deze review. Ondanks dat hebben wij direct contact met de vervoer opgenomen en blijkt dat zij de woonplaats door onbekende reden hebben verandert. Dit is inmiddels gecorrigeerd en uw bestelling zal morgen opnieuw worden aangeboden.
Onze excuses voor het ongemak .
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zijn steeds bereid voor verdere inlichtingen.
Met vriendelijke groeten,
Best regards,
Mit freundlichem Gruß,
Team Lampentoppers.
Paul.

R. Moeshart

Zeer vriendelijk en goed geholpen in de winkel.

Alfred Kool

Prima, levert wat ze op hun website aangeven, snel en duidelijk