Bestelling geplaatst en al snel in huis. Alles goed verpakt en erg blij met onze lampen.

Correct en snel leveren

neen

Yves De Strooper

Ik was op zoek naar de perfecte kappen voor m’n exclusieve, antieken lampen, en vond ze bij lampentoppers.nl. Ik ben zeer tevreden over het resultaat! De online service was duidelijk en efficiënt,... Ik was op zoek naar de perfecte kappen voor m’n exclusieve, antieken lampen, en vond ze bij lampentoppers.nl. Ik ben zeer tevreden over het resultaat! De online service was duidelijk en efficiënt, en de producten zijn geweldig! Ik keer absoluut nog terug!

Op de site snel de lamp gevonden waar we naar op zoek waren voor een goede prijs

Jeroen

Mooie lampen en snel geleverd. Helaas was er bij 1 van de drie lampen een verkeerd onderdeel geleverd. Dit is achteraf wel recht getrokkken.

Controleer de inhoud van de dozen, voordat ze naar de klanten verzonden worden. Dit voorkomt onnodige vertraging.

Lenny ter Velde

Het lampje is erg mooi en de email communicatie was prima.

Levering liet te wensen over.
DPD gaf bericht dat ze dinsdag 19/12 zouden leveren, zonder tijdvak.
Levering liet te wensen over.
DPD gaf bericht dat ze dinsdag 19/12 zouden leveren, zonder tijdvak.
'S avonds was het in één keer niet meer 'onderweg' maar stond het in een DPD depot in de buurt.
De volgende dag kreeg ik een tijdsaanduiding en werd het wel goed afgeleverd.

Via website besteld dus geen contact gehad

Aflevering is probleem: Niet thuis is pech; formulier dat achter gelaten werd is nauwelijks ingevuld. Buren waren thuis. Nu moeten we het - hebben geen auto- ergens in de stad gaan ophalen. Aflevering is probleem: Niet thuis is pech; formulier dat achter gelaten werd is nauwelijks ingevuld. Buren waren thuis. Nu moeten we het - hebben geen auto- ergens in de stad gaan ophalen.
Voor mij reden niet meer in zee te gaan met bedrijven die via deze jongens 'bezorgen'.

Reactie Lampentoppers.nl:

Beste Ton Spies,
Beste Ton Spies,
Wat jammer dat u niet tevreden bent over de levering. Uiteraard proberen wij ook in deze drukke periode de bestellingen op tijd te leveren en ik zie dat het pakket wel de dag nadat u het heeft besteld is aangeboden.
Als er niemand aanwezig is indien het pakket wordt aangeboden dan wordt het pakket afgeleverd bij de dichtbijzijnste parcelshop . Zo kan de klant het pakket dan de volgende werkdag alsnog in zijn bezit hebben.
Wij wensen u alsnog veel plezier met uw aankoop.
Mvg,
Team Lampentoppers

H.K.Bijl

Prima levering

Andere bezorgdienst. Bedrijven die DPD als bezorger hebben mijdt in normaal. Ze communiceren slecht over de status.

H E Hut

Een hele goede ervaring , ook in verband met het verkeerd bestellen , van een artikel,

Ik zou graag zien de dat de diameter aangegeven word ,van een lampekap.

familie van Welsum.

Het was voor ons de eerste keer dat we met Uw bedrijf kennis hebben gemaakt en we zijn bijzonder tevreden.

Voor ons hoeft het niet beter!