Heel goed

Site is overzichtelijk en geeft goede informatie over het product.
Zeer snel geleverd op vrijdag besteld en na telefonisch contact maandagavond geleverd.

Ga zo door.

Wouter

Snel geleverd, goed verpakt. Helemaal goed.

W.J.v.Kessel

De keuze uit de producten zijn over het algemeen goed maar als je zoekt naar bijpassende producten dan laat het te wensen over vind ik persoonlijk!
Dus de spotjes waren op zich gemakkelijk te...
Dus de spotjes waren op zich gemakkelijk te vinden en er een keuze in te kunnen maken maar voor de daarbij passende lampen die er in moesten kwam ik echt niet verder!
Deze heb ik dus elders moeten bestellen.
Op mail werd er niet gereageerd.
Het is dat ik de spots graag wilde hebben anders had ik deze compleet met lampen elders gekocht maar kon deze nergens anders vinden.

Betere verwijzing naar de bijpassende producten zoals de lampjes.

Reactie Lampentoppers.nl:

Beste J.W. van Kessel,
Wij hebben voor deze lampen de menustructuur direct laten aanpassen zodat de klant nu altijd een keuze krijgt mbt de lichtbron.
Wat betreft onze reactie op uw mail van...
Beste J.W. van Kessel,
Wat betreft onze reactie op uw mail van 24-11-21017 om 16:04 uur, hier hebben wij direct op gereageerd op 24-11-2017 om 16:57 uur wellicht is deze mail aan uw aandacht ontsnapt.
Wij danken u voor de review, hier door kunnen wij onze klanten nog beter bedienen.
MVG,
Team Lampentoppers.nl

Modern en duidelijk

Eerste indicatie wanneer het bestelde opgestuurd zal worden

Prima, alles goed en op tijd geleverd.

C. Besters

De order is volgens afspraak geleverd

De kapjes passen niet goed op de fitting, ik heb een aanpassing moeten maken

John

Goede prijs en een snelle levering

Gerard

Heel positief en betrouwbaar.

henny boer.

Goed bevallen netjes afbehandeld