Super tevreden

Super tevreden. Een onderneming leer je pas goed kennen als er iets is om opgelost te worden. Een van de twee betonnen cube bijzettafeltje was aangekomen met een beschadiging. Nadat ik gebeld had en... Super tevreden. Een onderneming leer je pas goed kennen als er iets is om opgelost te worden. Een van de twee betonnen cube bijzettafeltje was aangekomen met een beschadiging. Nadat ik gebeld had en foto's had gemaild kon ik kiezen tussen korting of vervanging. Ik koos voor vervanging en de volgende dag had ik weer een prachtig tafeltje. Top en fijn geregeld zonder gezeur!

Jacob van Dam

Wij zijn in zowel de winkel als via de telefoon deskundig geholpen, zodoende hebben wij uiteindelijk de juiste keuze kunnen maken.

nee

Goede informatie. eenvoudig bestellen en prima service.

Dhr. van Oostende

Lampentoppers heeft mij nadat ik mijn bestelling had geplaatst pro-actief gebeld. Er werd goed meegedacht en uiteindelijk heb ik een prima advies gekregen. De lampen hangen inmiddels met volle... Lampentoppers heeft mij nadat ik mijn bestelling had geplaatst pro-actief gebeld. Er werd goed meegedacht en uiteindelijk heb ik een prima advies gekregen. De lampen hangen inmiddels met volle tevredenheid. Bedankt lampentoppers!

Geen verbeterpunten

leo

Snel en prima geregeld,maar helaas was de lamp kwalitatief wat minder

Hans

Alles was eigenlijk wel duidelijk. Wat werd belooft van het bestelde product klopte inderdaad. De plafondventilor was inderdaad extreem stil en prima geschikt voor ons lage plafond.

Wat niet duidelijk is geworden is de duur van de garantie van dit product.

Tatiana

Snelle levering. Prima verpakt.

A.keus

Duidelijke website en snelle service!

H. Weessies

Goede service en goede prijs kwaliteit

Wat verbeteren, ik weet het niet.