Inmiddels 2x via de site producten gekocht en vooralsnog tevreden. De producten 'hangen' nog niet maar in het aankoopproces goed begeleid door de medewerkers.

De website blinkt niet uit in het verstrekken van informatie, vooral niet bij het dimmen van LED-verlichting. Het zou bijv. zeer klantvriendelijk zijn als bij de verlichting de aanbevolen dimmers... De website blinkt niet uit in het verstrekken van informatie, vooral niet bij het dimmen van LED-verlichting. Het zou bijv. zeer klantvriendelijk zijn als bij de verlichting de aanbevolen dimmers worden gepresenteerd.

Wij hebben online een booglamp gekocht bij Lampentoppers. De lamp werd snel geleverd, was netjes verpakt en oogt als een stevige lamp die z'n geld meer dan waard is.

Snelle levering. Duidelijke website.

schroeven en pluggen bij de lampen leveren.

Anna Muurling

Duidelijke websiteinfo. Vrij vlotte levering (4 dagen) van de eerste bestelling. De tweede bestelling van 2 lampenkappen, gedaan op 10 april jl, zal wel pas na Pasen worden afgeleverd.

Reactie Lampentoppers.nl:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw review, de levertijd van onze handgemaakte lampenkappen is normaal zoals in de webshop is aangeven 6-12 werkdagen . Dat u de eerste keer de kappen zo vlug heeft ontvangen was echt wel een uitzondering.
Wij wensen u veel plezier van uw lampenkappen.
Mvg,
Paul.

Order is naar tevredenheid uitgevoerd

De verpakking liet te wensen over. Door was gedeeltelijk open. Gelukkig was de lampenkap niet beschadigd.

J. Koelewijn

Prima geregeld en supersnel in huis!

Frank Driesen

Ik kreeg een lampenkap met een lelijke plek in de stof. Deze plek was zo duidelijk aanwezig dat ik vemoed dat ze willens en wetens de kap hadden gezonden om er van af te zijn.

Reactie Lampentoppers.nl:

Beste Frank Driesen,
Beste Frank Driesen,
Onze lampenkappen worden per stuk met de handgemaakt speciaal voor de klant, uiteraard sturen geen kappen om ergens van af te zijn. Wij betreuren daarom ook uw reactie, het had handiger geweest als u op moment dat u de bestelling ontving even contact met ons had opgenomen en het met ons had besproken.
U geeft aan bij sterke punten dat u onze site goed vindt, dit vinden wij natuurlijk fijn om te horen maar vervolgens geeft u 1 ster voor de informatie op onze site.....???
Ook geeft u 1 ster voor onze klantvriendelijkheid, echter hebben wij buiten de standaard email s die wij sturen om de klant te informeren over de status van de bestelling geen verder contact gehad. Misschien dat u ons dit nog kunt toelichten wellicht dat wij hierdoor ons op dit punt kunnen verbeteren.
Mvg,
Lampentoppers.nl

Geen vroegere ervaring, eerste maal iets besteld

C.J. van Leeuwen