Info over verloop order / Information about order progress
Klantvriendelijkheid / Customer friendliness
Informatie op de website / Information on the website
Snelheid levering / Speed ​​of delivery

Mw. HLA Kooi de Bruin.

Hele goeie service. 1 artikel werkte niet naar behoren en zonder pardon werd er snel een nieuwe geleverd. Top!!

Snelle en goeie levering

Verbeterpunten of tips / Points for improvement or tips

Misschien net wat meer informatie bij de artikelen.

Zeer goed! Had de bestelling met spoed nodig ivm knutselopdracht voor 40 kids. Kreeg direct reactie dat ze mijn order snel zouden verzenden. Keurig en op tijd geleverd. Jammer is de hoogte van het... Zeer goed! Had de bestelling met spoed nodig ivm knutselopdracht voor 40 kids. Kreeg direct reactie dat ze mijn order snel zouden verzenden. Keurig en op tijd geleverd. Jammer is de hoogte van het bedrag om geen verzendkosten te hoeven betalen. Volgens mij >€100,-

Christel

Gemakkelijke online-shopping. Omdat het de eerste keer is dat we gebruik maken van lampionnetjes hadden we wat vragen, en er werden ons voorstellen gedaan om het gewenste resultaat optimaal te... Gemakkelijke online-shopping. Omdat het de eerste keer is dat we gebruik maken van lampionnetjes hadden we wat vragen, en er werden ons voorstellen gedaan om het gewenste resultaat optimaal te kunnen verkrijgen (soort lampion, verlichting...)
Wat is beloofd, werd nagekomen.

Sterke punten / Strengths

Ik had onder een weekend gebeld en er werd niet onmiddellijk gereageerd, zodat ik dacht dat de zaak was gesloten. Na enkele minuten werd ik zelf opgebeld. Goede informatie.
Betaling via...
Betaling via overschrijving.
Correcte aflevering

Felicia

Fijn, professional

goed materiaal

Goede ervaring snelle en goede levereing

Wat je ziet krijg je

Snelle service

Liesbet Patteet

Correct en stipte levering. Duidelijk website en duidelijk prijssetting.

Sterke punten / Strengths

Duidelijk website en duidelijk prijssetting. Sterke prijs-kwaliteitsverhouding.
Mooie materialen.

niet echt

Goed en snel geleverd!

Goede informatie!

Verbeterpunten of tips / Points for improvement or tips

Goed, doet wat ze beloven

compleet product