Info over verloop order / Information about order progress
Bestelgemak / Easy to order
Klantvriendelijkheid / Customer friendliness
Informatie op de website / Information on the website
Snelheid levering / Speed ​​of delivery

Mijn bestelling werd niet op tijd geleverd doordat er een verkeerd adres op mijn pakket stond, mogelijk door mijzelf. Omdat ik echt de lampionnen nodig had kon ik mijn bestelde pakket af halen.... Mijn bestelling werd niet op tijd geleverd doordat er een verkeerd adres op mijn pakket stond, mogelijk door mijzelf. Omdat ik echt de lampionnen nodig had kon ik mijn bestelde pakket af halen. Geen probleem, keurig opgelost.De uitgestelde bestelling is een paar dagen nadien nog wel afgeleverd. Maar die is uiteraard retour gegaan naar de webwinkel.

Uitstekend

Kwaliteit

Verbeterpunten of tips / Points for improvement or tips

Goede en snelle levering van mooie lampionnen. Telefonisch zijn ze goed bereikbaar voor vragen. Dus erg tevreden.

Marieke

Ik ben heel tevreden over Lampion-Lampionnen.nl! Via pinterest bij deze site terecht gekomen en de lampionnen waren
precies wat ik zocht voor een feest. De lampionnen waren goed te bevestigen...
precies wat ik zocht voor een feest. De lampionnen waren goed te bevestigen met nylondraad en de LED-lampjes branden zelfs wel een week. Na verloop van tijd wat minder fel, maar boven verwachting!

Sterke punten / Strengths

Duidelijke uitleg hoe de lampionnen te bevestigen.
Snelle levering, lampionnen zijn per stuk in plastic verpakt en daardoor ook goed beschermt.

Makkelijk en snelle levering

Eenvoudig

Meer soorten mixpakketten

Vlotte levering van de materialen.
Alles kwam netjes verpakt binnen.
Dank daarvoor!

Zie punt 1.

Verbeterpunten of tips / Points for improvement or tips

Het zou ook leuk zijn om bijv. een pakket van 10 lampionnen in kleur te kunnen bestellen incl. het lampje.
Nu hadden we witte lampionnen van 35 cm (diameter) incl. lampjes in pakketten van 10.
De grote pakketten zijn heel handig en mooi, maar meer voor grote feesten. Voor ons was dat niet van toepassing.

Sanne

Veel aanbod. Goede kwaliteit lampionnen.

Veel aanbod

Rachel Stukart-Ringeling

Mijn ervaring was prima. Ik was wat aan de late kant met bestellen, want ik had ze donderdag de 18e nodig. Maar ze waren op tijd, zodat wij donderdag onze zaal waar wij vrijdag onze bruiloft... Mijn ervaring was prima. Ik was wat aan de late kant met bestellen, want ik had ze donderdag de 18e nodig. Maar ze waren op tijd, zodat wij donderdag onze zaal waar wij vrijdag onze bruiloft vierden, gewoon konden versieren.

snelle levering

Heel positief

Sterke punten / Strengths

Snelle reactie, meedenken en snelle levering

Geen tips