Info over verloop order / Information about order progress
Klantvriendelijkheid / Customer friendliness
Informatie op de website / Information on the website
Snelheid levering / Speed ​​of delivery

Smid

Snelle reactie op mail, en zeer vlotte levering!

Fraenk

Top niets op aan te merken

Prima service, miste alleen de ophanglinten die erbij zouden zitten.

Prima op tijd geleverd, de lampionnen hebben ook een flinke regenbui doorstaan

Mark

We hebben met jullie lampionnen een super sfeer weten te creëren met een bruiloft langs de Amsterdamse grachten. Erg mooi

Sterke punten / Strengths

1 van de 16 lampionnen was van binnen vastgeplakt waardoor deze niet geopend kon worden zonder de lampion te beschadigen.

Michel

Uitstekende ervaring. Snelle reactie op de vraag omtrent beschikbaarheid van bepaalde lampionnen en flexibel.

geen verbeterpunten

de Koning

Een ruime keus uit vele kleuren en pakketten. Makkelijk te bestellen en ook nog een van de goedkoopste op het internet!

Sterke punten / Strengths

Sneller een update wanneer de levering ongeveer plaats gaat vinden.. We hebben er niet heel lang op hoeven wachten maar ik dacht ineens..o waar blijven eigenlijk de lampionnen? Net op dat moment... Sneller een update wanneer de levering ongeveer plaats gaat vinden.. We hebben er niet heel lang op hoeven wachten maar ik dacht ineens..o waar blijven eigenlijk de lampionnen? Net op dat moment kregen we een mailtje met de leveringsdatum.

Snelle levering, mooie lampionnen! Ze zullen prachtig zijn op de bruiloft van mijn dochter!

Ik heb een pakket witte lampionnen besteld n.a.v. de informatie op de website. Nou, het klopt wat ze op de site zeggen! Het pakket was super, de sfeer op ons tuinfeest was gewoon helemaal compleet... Ik heb een pakket witte lampionnen besteld n.a.v. de informatie op de website. Nou, het klopt wat ze op de site zeggen! Het pakket was super, de sfeer op ons tuinfeest was gewoon helemaal compleet met deze lampionnen!

nvt