Jaap Leeuwis

Alles was naar wens

D

Alles perfect verlopen

Beschrijf hier uw ervaring

Fijne duidelijke website. Bellen met klantenservice zonder wachten gelijk netjes te woord gestaan en duidelijk antwoord gekregen. Bezorging zoals afgesproken. Netjes verpakt en de prachtige lamp... Fijne duidelijke website. Bellen met klantenservice zonder wachten gelijk netjes te woord gestaan en duidelijk antwoord gekregen. Bezorging zoals afgesproken. Netjes verpakt en de prachtige lamp ontvangen.

Gertjan Esenkbrink

Snel en goed leveren

Yuri Meuris

T was mn eerste aankoop

Alles is goed verlopen

Sanne Ellenbroek

Prima verloop

Beschrijf hier uw ervaring

Van begin tot einde ging het eigenlijk allemaal gewoon goed.

Sjaak Polman

Wij zochten een lamp voor meer licht boven de eetkamertafel en konden er in een winkel geen vinden. Dus zijn we op internet gaan zoeken en vonden we er een die voldeed aan onze wensen.

Beschrijf hier uw ervaring

De ervaring met Lamponline was kort maar duidelijk.

Robert Panhuyzen

Prima geholpen. Goed product. Goede prijs.

Beschrijf hier uw ervaring

Wilde een lamp voor boven de eettafel bestellen. Gebeld met wat vragen. Juiste antwoorden gekregen. Besteld en twee dagen later in huis.

Johan Oppeneer

Correcte levering

Beschrijf hier uw ervaring

Uiteindelijk correcte levering na een paar dagen

Jannie Versluis

Zeer goede ervaring.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling! Gunstige prijzen.

Ludo Vliet

Een Paul Hauser e-slide hanglamp gekocht (online).

Beschrijf hier uw ervaring

Na de lamp ontvangen te hebben bleek deze te "haperen".
Na de lamp ontvangen te hebben bleek deze te "haperen".
Op zaterdag de winkel gebeld en gemaild met foto en filmpje. Direct werd er aangegeven dat ze de lamp terug wilde hebben en een nieuwe zouden sturen. Lamp retour, een paar dagen later nieuwe lamp binnen gekregen.
Mocht de bevestigingsmaterialen zelfs laten hangen om de "wisseling" van lampen eenvoudiger te maken.
Goede en snelle service.