In welke mate werd de opdracht op tijd, binnen budget en met de afgesproken resultaten opgeleverd?
Hoe tevreden ben je over het adviestraject door Lappset?
In welke mate zou je Lappset aanbevelen aan collega’s of vrienden?
Indien van toepassing: hoe tevreden ben je over het ontwerpvoorstel van Lappset?
A.Wenning
Het eindresultaat is heel mooi geworden. De heren in de uitvoering zijn zeer zorgvuldig te werk gegaan en is alles netjes achter gelaten. Al met al een absolute aanrader!
Alain Hermans
Prima, goede ervaring met vertegenwoordigers en monteurs. Beetje onduidelijkheid administratief.
Maria Montessorischool
Heel prettig contact en een mooi eindresultaat. Hebben ook goed meegedacht over het budget en hoe hier binnen te blijven.
Gemeente Utrecht
Zeer goed bedrijf en vriendelijke mensen die je te woord staan
Zeer tevreden over de samenwerking. Goed contact gehad met de vertegenwoordiger en planning.
Stichting Enschedese Speeltuinen
Met het bedrijf Yalp zijn de gemaakte afspraken 100% nagekomen. Super samenwerking en perfecte oplevering van 4 speeltoestellen.
Erik Wassens
Formidabel! Kippenvel
H. van Langen
Klantvriendelijk bedrijf dat meedenkt en het principe heeft van afspraak is afspraak zowel de binnendienst als de buitendienst straalt betrokkenheid uit.
E Bilkic
Onze kinderen krijgen weer zin om op het schoolplein te spelen met een speeltoestel van Yalp. Levering en plaatsing is goed verlopen. Wij zijn zeer tevreden.