In welke mate werd de opdracht op tijd, binnen budget en met de afgesproken resultaten opgeleverd?
Hoe tevreden ben je over het adviestraject door Lappset?
In welke mate zou je Lappset aanbevelen aan collega’s of vrienden?
Indien van toepassing: hoe tevreden ben je over het ontwerpvoorstel van Lappset?

Chris Keizer

De communicatie was prima. Zowel met de mensen van kantoor als met de medewerkers die het speeltoestel geplaatst hebben.

Renate Vliet, directeur De Bouwsteen

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Ilonka. Ilonka is enthousiast, betrokken, positief en goed bereikbaar. Zij heeft goed geluisterd naar wat de wensen van de school waren en ervoor... Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Ilonka. Ilonka is enthousiast, betrokken, positief en goed bereikbaar. Zij heeft goed geluisterd naar wat de wensen van de school waren en ervoor gezorgd dat er een passend ontwerp lag.
Monteurs van plaatsing waren netjes en correct. Bij een kleine veroorzaakte schade werd direct gehandeld.
Materialen zijn prachtig, we zijn erg blij met het schoolplein en hopen er lang plezier van te hebben.

Goede ervaring.

Reactie Lappset Nederland:

Bedankt voor het invullen van de feedback. Ik zie dat de score over het algemeen positief is, maar dat u toch een schijnbare vervelende ervaring hebt mbt het ontwerpvoorstel.
Wij zouden graag...
Wij zouden graag met u in contact komen om te vragen wat er aan de hand is en dit mee willen nemen als een verbeterpunt.
Ik wil u dan ook vragen om hierover contact met ons op te nemen.

Opdringerig.

Reactie Lappset Nederland:

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het erg jammer dat u het contact met ons zo ervaren hebt.
Wij zouden het erg prettig vinden als u contact met ons op zou willen nemen om uw ervaring uit te leggen en wellicht kunnen wij dit weer gebruiken voor in de toekomst.

Goede bereikbaarheid en prettig contact. Plaatsing toestellen is vlot gerealiseerd.

De ervaring met Yalp was prima toen wij wisten wanneer de tuin klaar was hebben wij een afspraak gemaakt om de apparatuur.

De communicatie met Yalp verliep op een vlotte en aangename manier. Afspraken werden correct nagekomen. Plaatsing verliep nagenoeg vlekkeloos.

Reactie Lappset Nederland:

Hartelijk dank voor uw review. Wij zullen uw opmerking intern oppakken.

St. Theresiaschool Bloemendaal

Wij zijn ontzettend blij met ons speeltoestel van Yalp: persoonlijke, deskundige begeleiding, zorgvuldige medewerkers.