In welke mate werd de opdracht op tijd, binnen budget en met de afgesproken resultaten opgeleverd?
Hoe tevreden ben je over het adviestraject door Lappset?
In welke mate zou je Lappset aanbevelen aan collega’s of vrienden?
Indien van toepassing: hoe tevreden ben je over het ontwerpvoorstel van Lappset?
Bob Boer, gemeente Staphorst, beleidsmedewerker groen
Er is een mooi ontwerp gemaakt voor de skateparkjes in Staphorst en Rouveen. Het werk is conform ontwerp gerealiseerd. Er is meegedacht en zo nodig aangepast. We zijn tevreden over het product en de...Er is een mooi ontwerp gemaakt voor de skateparkjes in Staphorst en Rouveen. Het werk is conform ontwerp gerealiseerd. Er is meegedacht en zo nodig aangepast. We zijn tevreden over het product en de communicatie.
Nog nooit een probleem gehad met Yalp, goede service. Je merkt eveneens dat jullie vertegenwoordiger (Stef Berckmans) heel veel ervaring heeft in deze materie, hij komt dikwijls met oplossingen.
Talant Drachten
Duidelijke afspraak en op tijd geleverd.
Stg. Kinderspeeltuin ZevenbergschenHoek, namens het dagelijks bestuur
Een bedrijf wat meedenkt én wat zich houdt aan de afspraken door alles inderdaad tot de kleinste details te verzorgen. Wij zijn als Kinderspeeltuin zeer tevreden én het allerbelangrijkste; de...Een bedrijf wat meedenkt én wat zich houdt aan de afspraken door alles inderdaad tot de kleinste details te verzorgen. Wij zijn als Kinderspeeltuin zeer tevreden én het allerbelangrijkste; de kinderen genieten in een veilige speelomgeving, waardoor ouders, verzorgers etc. graag meekomen én meespelen op onze nieuwe Yalp Sona geluidsboog!
Geert Wanders/gemeente Doetinchem
Prima geholpen en advies gekregen ivm uitbreiding beweegtuin. Ok een goed meedenken met opdrachtgever
Een mooie organisatie die meedenkt binnen de mogelijkheden !!
Dhr. Wildenborg / Buurtparticipatie Ravelstraat, gemeente haaksbergen / voorzitter
Onlangs hebben wij (buurtparticipatie Ravelstraat) het groen geadopteerd van de gemeente. Ook waren de aanwezige speeltoestellen toe aan vervanging. Wij (buurtbewoners) hadden van de gemeente...Onlangs hebben wij (buurtparticipatie Ravelstraat) het groen geadopteerd van de gemeente. Ook waren de aanwezige speeltoestellen toe aan vervanging. Wij (buurtbewoners) hadden van de gemeente Haaksbergen de vrije hand in de keuze van het groen en van de nieuwe speeltoestellen Voor de speeltoestellen kwamen we al snel uit bij Yalp. Na een prettig gesprek waren we er al snel uit wat het moest worden. We kregen hierbij ook nuttig adviezen waardoor we het concept uiteindelijk zelfs helemaal hebben herzien. Inmiddels staan de speeltoestellen er een aantal weken en is iedereen vol lof.. Echt een aanwinst voor de buurt! We prijzen de goede adviezen en correcte afhandeling en zijn als buurtbewoners unaniem erg tevreden over het werk dat Yalp heeft geleverd.
Zorgstroom locatie Nieuw-Sandenburgh te Veere
Fijn bedrijf om mee samen te werken, prettig personeel, duidelijke communicatie en zeer uitgebreid assortiment.
P. Roubos/ gemeente Rotterdam/ uitvoerder
Yalp is voor ons een oplossing gerichte leverancier. Yalp is voor ons een partij die mee denkt
Buurtparticipatie Mozartstraat, gemeente Haaksbergen
Erg fijne en persoonlijke organisatie met goede, degelijke en innovatieve producten. Al enkele jaren klant bij Yalp en Yalp heeft ons enorm geholpen met ons project wat is ontstaan door...Erg fijne en persoonlijke organisatie met goede, degelijke en innovatieve producten. Al enkele jaren klant bij Yalp en Yalp heeft ons enorm geholpen met ons project wat is ontstaan door buurtparticipatie/initiatief. Samen met de aanwonenden geheel speelveld heringericht en mede dankzij Yalp (objectief advies met een degelijke onderbouwing) is iedereen erg blij met het eind-resultaat. De service is uitstekend, ook na aankoop en verloop van tijd. Het gaat om duurzame relaties.