Simonia

Ik heb op vrijdag een HP ProBook 6560 besteld. Zaterdag kreeg ik deze keurig netjes geleverd. Mijn laptop was schoon, compleet en precies wat ik besteld heb (werkgeheugen uitgebreid tot 8GB).... Ik heb op vrijdag een HP ProBook 6560 besteld. Zaterdag kreeg ik deze keurig netjes geleverd. Mijn laptop was schoon, compleet en precies wat ik besteld heb (werkgeheugen uitgebreid tot 8GB). Gebruikerssporen zijn nagenoeg niet aanwezig. Tot nu toe werkt het helemaal naar behoren. De communicatie tussendoor was uitstekend! Bestelling bevestigd, bestelling aanvaard, bestelling wordt voorbereid, bestelling verzonden en bestelling volgen. Bij een eventuele volgende aanschaf weet ik waar ik moet zijn!

- Aangesloten bij thuiswinkel.org
- Snelle levering
- Uitstekende communicatie
- Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Product aan te passen naar wens (uitbreidbaar...
- Aangesloten bij thuiswinkel.org
- Snelle levering
- Uitstekende communicatie
- Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Product aan te passen naar wens (uitbreidbaar werkgeheugen, opslagcapaciteit te verhogen etc)

Fantastisch bedrijf met een enorme vakkennis.
Veel geduld voor mij. Ik ben (te) veel eisend.
Ik heb na een paar ritten naar Loosdrecht, nu een goede laptop
in bezit.
Bedankt...
Fantastisch bedrijf met een enorme vakkennis.
Veel geduld voor mij. Ik ben (te) veel eisend.
Ik heb na een paar ritten naar Loosdrecht, nu een goede laptop
in bezit.
Bedankt Jocelyne, Sven, Martijn en Robin (hij is een geweldige software specialist)
Succes verder. Hartelijke groeten Leon uit Heemstede.

Geduld voor de klant.
Gastvrijheid bij bezoek aan het bedrijf.
Enorme kennis.
Correcte prijs voor goede producten.

W. Esbach

Een buitengewoon prettig bedrijf. Dit is nu al de vierde (gebruikte) laptop die ik hier bestel (sinds 2013). Ik heb nog even over mijn bestelling gebeld en ja hoor, direkt een zeer ter zake kundige... Een buitengewoon prettig bedrijf. Dit is nu al de vierde (gebruikte) laptop die ik hier bestel (sinds 2013). Ik heb nog even over mijn bestelling gebeld en ja hoor, direkt een zeer ter zake kundige medewerker aan de lijn die alle vragen 1 op 1 volledig beantwoorde. Ik ging verder helemaal uit van de service die ik van hen gewend ben en mijn laptop kwam keurig verpakt aan. Alles supersnel en super duidelijk. Ze hebben voor zichzelf de lat erg hoog gelegd. Mijn complimenten.

Competente medewerkers.

Cora Vlug

Geweldig (telefonisch advies) gekregen. Mijn computer werkt weer prima! Ben erg blij!

Vriendelijkheid / servicegericht.

Marti Simons

Op en Top Surfus (Litle Joke) Service.
Dit verdient minimaal 11 Sterren.

Niets is te veel bij deze mensen.
Heb het zelf ondervonden.

A van den akker

Het is een prima bedrijf goede service en en goede leveringen

direkt terug koppeling van de vragen en een oplossing top

jan van der schans

Hallo mensen.
Hallo mensen.
IK heb de Lenovo Thinkpad T 430 al een aantal dagen in huis. Bij het uitpakken viel mij al op dat hij zeer professioneel was ingepakt. Het apparaat werkt geweldig. Ik heb , vind ik zelf, een zeer goede koop gedaan. Bedankt.

corr

Keurige levering, het bedrijf doet wat ze zeggen

Cees Veuger

Eerste koop. Prima advies. 100% tevreden.

Vakkundig, klantgericht en een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Eppie Timisela

Ruime aanbod aan refurbished/gebruikte laptop. Snelle levering + kwaliteit. In eerste instantie mijn Lenovo T61 opgestuurd voor reparatie, maar nadien bleek dit niet haalbaar i.v.m. LCD scherm.... Ruime aanbod aan refurbished/gebruikte laptop. Snelle levering + kwaliteit. In eerste instantie mijn Lenovo T61 opgestuurd voor reparatie, maar nadien bleek dit niet haalbaar i.v.m. LCD scherm. Advies was om de Lenovo T400 te bestellen ter vervanging van mijn T61 waar in zo aan gehecht was. Uiteindelijk de T400 besteld. Vooraf veel mailwisselingen gehad m.b.t. reparatie of koop. Ik heb absoluut geen spijt van mijn nieuwe Thinkpad aanwinst. Is gebruikt maar ziet er splinternieuw uit! Geweldige pre-sales en ben er van overtuigt idem voor de after sales. Mijn dank aan Laptops4all en Jocelyn :-)

Communicatie enorme sterke punt, altijd feedback. Gewoon top!