Goed geholpen met het maken van een keuze. Snelle levering. Mooi product

Hulp bij aanschaf

M Smit

Snel geleverd, goed verpakt.

Zeer degelijke nette laptop

Richard van Veen

2 laptops besteld, snel geleverd (zoals beloofd de volgende dag) was keurig verpakt, zagen er netjes uit en werken prima. Mijn kids zijn erg blij!!

Bedrijf doet wat het beloofd en dat is erg prettig

Milan

Na telefonisch contact wist ik precies aan welke eisen mijn laptop moest voldoen en kon ik de keuze maken.

Duidelijk antwoord op mijn vragen, zonder het gevoel te hebben dat aan mij iets verkocht wil worden.

Ed Hofstra

Goede service, redelijke prijzen en goede aanbiedingen

De prijzen en de kwaliteit van de produkten is heel goed. Levering is snel en ook goed verpakt

Rob van Pel

Al geruime tijd kopen wij naar volle tevredenheid onze laptops bij Laptops4all

Zeer correcte afwerking van orders en vragen, zeer vriendelijke behandeling van telefonisch contact, nooit problemen met geleverde apparaten

In tegenstelling tot mijn ervaring met andere bedrijven met een vergelijkbaar assortiment, levert Laptops4all een prima product. Dat had ik al van anderen gehoord en nu ook zelf ervaren.

-Snelle levering
-Kwalitatief goed product

Levering snel gebruikte notebook zag er prima uit

Bestelde product 100% ok levert volgens afspraak en goede communicatie via mail

Rob Rijnders

Dit is de 4e gebruikte laptop die ik bij Laptops4all koop (vorige 2 32-bits) voor mijn vrouw en mij (allemaal Lenovo's), de kwaliteit en de look zijn als nieuw, software is feilloos en levering is... Dit is de 4e gebruikte laptop die ik bij Laptops4all koop (vorige 2 32-bits) voor mijn vrouw en mij (allemaal Lenovo's), de kwaliteit en de look zijn als nieuw, software is feilloos en levering is op tijd.

De uitstraling van de Laptop is als nieuw

A.Beijer

Computer in goede staat ontvangen maakt na installatie wel veel herrie maar werkt goed .

Snelle levering / goede en stabiele verpakking .