P vd Groenendaal

Uitstekend, snelle servcie en levering van de bestelde laptop. Vandaag besteld volgende dag in huis!

Snelheid van leveren

De bestelde laptop is op tijd geleverd en hoewel refurbished lijkt ie wel nieuw.

Nog niet met de laptop gewerkt omdat ik zit te wachten op bepaalde gegevens.

B. Peters

Prima service en nette prijzen.

Snelle levering, ook bij aangepaste specificaties

Jean-Pierre Huijbregts

Uitstekende service ook nadat er een klein probleempje was met een doorsturen van de betaling, na telefonisch contact vriendelijk antwoord herkenning van het probleem en nadien oplossing.

prijs kwaliteit zeer hoog

Wilma kaman

Snel en goed geleverd

Snelle levering zoals beloofd. Mooie laptop, voor een goede prijs, met Windows 10

mgileo

Goede service, prijs kwaliteit zeer goed.

Heel vriendelijk en geduldig hulp online is zeer goed, kan dit bedrijf bij een ieder aanbevelen,

henny bolding-boer

Personeel is prima. goede vlugge behandeling en antwoord !

goed en snel.

jos

Dit is de 3e laptop die ik bij laptop4all heb besteld. altijd sprake van snelle levering, netjes verpakt product, kortom goede dienstverlening. daar kan menig ander bedrijf een voorbeeld aan nemen.

snelle levering. product netjes en degelijk verpakt. goede service. prettig in contact igv vragen omtrent produkt.

H. de Groot

De levering van de laptop die ik besteld had was prima op tijd. Minpuntje was dat er in de cd-lade iets zat wat deed denken aan broodkruimels. Dat past niet bij het grondig reinigen van de... De levering van de laptop die ik besteld had was prima op tijd. Minpuntje was dat er in de cd-lade iets zat wat deed denken aan broodkruimels. Dat past niet bij het grondig reinigen van de refurbished apparaten wat Laptops4all zegt te doen.