Sjaak

Snel een goedkope laptop kopen.

Ik had even snel een laptop nodig. Bij Laptops4all even op de site gekeken, prijsklasse aangeklikt, goedkope laptop aangeklikt die me wat leek en wat denk je........snel geleverd en werkt super!!... Ik had even snel een laptop nodig. Bij Laptops4all even op de site gekeken, prijsklasse aangeklikt, goedkope laptop aangeklikt die me wat leek en wat denk je........snel geleverd en werkt super!! Geen mooie verkooppraatjes. Wat ze zeggen te verkopen dat verkopen ze ook!! Ik zeg, GOED BEZIG!!

perfecte laptop ontvangen

Degelijk product en snelle levering

Ik had met enige aarzeling een Fujitsu Lifebook besteld, een mij onbekend product, en ook nog met Windows 7.
Na ontvangst was ik aangenaam verrast, dat het toch met Windows 10 was uitgerust. De computer werkt prima, wat wil ik nog meer?

Janneke Sepers

Goede services

De geleverde computer was er idd binnen een dag
Alles compleet en in orde, goede site, goede communicatie
Heel blij mee

Laptop kopen

Prima service ook bij een extra vraag. Snelle levering. Top geregeld!

Waarde oordeel

Vriendelijk,accuraat en attent.

Mw. C. Haans

Aankoop laptop

goed contact snelle aflevering, werd constant op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling

Prima service

Wij hadden een laptop besteld, deze zouden wij ophalen, toen werden we gebeld of we hem nog kwamen halen, door tijd gebrek duurden het een paar dagen langer dan we wilden. Laptops4all stelden toen... Wij hadden een laptop besteld, deze zouden wij ophalen, toen werden we gebeld of we hem nog kwamen halen, door tijd gebrek duurden het een paar dagen langer dan we wilden. Laptops4all stelden toen voor om de laptop dan toch maar op te sturen. Wij vinden dit een perfecte service.

Gewoon doen.

Bestelling keurig verwerkt! Werd meteen een tijd geplaatst dat artikel geleverd zou worden. Jammer dat PTT niet zo netjes werkt. Geen melding van PTT dat artikel verwerkt en aangeboden werd. Bestelling keurig verwerkt! Werd meteen een tijd geplaatst dat artikel geleverd zou worden. Jammer dat PTT niet zo netjes werkt. Geen melding van PTT dat artikel verwerkt en aangeboden werd.

Leon Heemstede

Extra service gekregen!

In juli wilde ik een andere gebruikte laptop kopen.
Robin, een hele kundige medewerker, bood aan om mijn
oude Thinkpad T 500 op te knappen.
Dat heeft Robin, terwijl ik wacchtte,...
In juli wilde ik een andere gebruikte laptop kopen.
Robin, een hele kundige medewerker, bood aan om mijn
oude Thinkpad T 500 op te knappen.
Dat heeft Robin, terwijl ik wacchtte, prima gedaan.

Omdat ik de batterij wat te snel vond leeg gaan, heb ik vandaag
een betere, grotere accu gekregen. Zonder bijbetaling.
Robin heeft gelijk even een sporadisch voorkomende fout,
opgelost.
Robin en de andere medewerkers zijn heel sympathiek.
Ik ga zeker weer naar Laptops4All als ik weer een computer/laptop
nodig heb.