Freek

Zeer tevreden

Heb een laptop voor de studie van mijn zoon hier aangeschaft.
Voor de aankoop telefonisch contact gehad omdat ik nog wat vragen had wat zeer goed beviel.
Laptop zelf zijn we ook zeer...
Heb een laptop voor de studie van mijn zoon hier aangeschaft.
Laptop zelf zijn we ook zeer tevreden over.

Switch

Prima prijs/kwaliteit, keurig afgeleverd

Het is een oude laptop, maar in een staat die zonder meer netjes is. Kast is keurig, er ontbreekt een dopje, en de dummy SD-card. Maar scherm, keyboard en batterij zijn perfect. Voor dit geld... Het is een oude laptop, maar in een staat die zonder meer netjes is. Kast is keurig, er ontbreekt een dopje, en de dummy SD-card. Maar scherm, keyboard en batterij zijn perfect. Voor dit geld verwacht ik eerder minder dan meer.

Vd berg

Ik had verwacht dat het een nieuwe laptop zou zijn! Dat had ik ook aangeklikt! Dit wordt dan niet duidelijk aangegeven helaas want in deze zit een deuk. Verder goed hoor

Erg tevreden!

Goede zoekmogelijkheden en wanneer gevonden duidelijke beschrijving van de opties
Bestellen eenvoudig en snelle levering TOP!
Product helemaal zoals besteld in prima conditie en dito...
Bestellen eenvoudig en snelle levering TOP!
Product helemaal zoals besteld in prima conditie en dito verpakking
Ik zou dit aan anderen aanbevelen

Topservice

Snelle service, prima laptop gekocht voor de kinderen.

M.C.

Goede dienstverlening!

Een beschadiging van het product door de transport is meteen opgepakt en professioneel afgehandeld.
Zending werd afgehaald en de nieuwe verzonden. Complimenten voor de medewerkster die met de klant mee dacht! Nogmaals dank je wel!

Verhoeven William

Lenovo T520

Zocht goede betaalbare portable voor mijn dochter welke lesgeeft in 5de leerjaar. Heb hem hier gevonden en vlug en goed geleverd gekregen. Zal later misschien wel beoordeling schrijven over lenovo... Zocht goede betaalbare portable voor mijn dochter welke lesgeeft in 5de leerjaar. Heb hem hier gevonden en vlug en goed geleverd gekregen. Zal later misschien wel beoordeling schrijven over lenovo T520. Zelf heb ik 45 jaar informatika in bankwezen achter de rug.

Lenovo T400

Niks mis mee, als nieuw en keurig schoon, goed verpakt. Accu minder goed dan gehoopt.

Laptop Lenovo Windows7. Ziet er goed uit. heb wel een paar probleempjes Windows update wil niet echt updaten, maar verder werkt ie perfect

De bestelling is zeer snel geleverd, daarvoor dank.

ZEER TEVREDEN !

DE LAPTOP IS PRETTIG IN GEBRUIK EN MET DE SSD-SCHIJF HEERLIJK VLUG.
IK BEN ER BLIJ MEE.