Sjoerd

Perfecte service!

Laptop gekocht die (licht) beschadigd bleek te zijn. Er werd niet moeilijk over gedaan en probleemloos omgeruild voor een andere! Perfecte service waar veel zgn. grote bedrijven een voorbeeld aan... Laptop gekocht die (licht) beschadigd bleek te zijn. Er werd niet moeilijk over gedaan en probleemloos omgeruild voor een andere! Perfecte service waar veel zgn. grote bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen!

Geert

Hp elitebook 2540p

Ben zelf nogal sceptisch over het bestellen via Internet van een 2e hands laptop. Maar door de goede reviews op uw site toch een laptop voor onze dochter besteld. Levering prima op tijd. De... Ben zelf nogal sceptisch over het bestellen via Internet van een 2e hands laptop. Maar door de goede reviews op uw site toch een laptop voor onze dochter besteld. Levering prima op tijd. De uiterlijke status viel mij enigszins tegen 2 deukjes in de kap ondanks de staat ''zakelijk gebruik in goede staat'' . Verder zag de laptop er goed uit. Als hij tecnisch maar in orde is. Helaas viel dit tegen de speakers kraakten er kwam gee fatsoenlijk geluid uit en er zat een breuk in de buitenmantel van het snoer. Gebeld en de klachten doorgegeven. Dit werd meteen adequaat opgelost. Wij konden de datum opgeven wanneer de laptop omgeruild kon worden. Dit per email gedaan en nu een mooie laptop ontvangen die zowel technisch als optisch in een hele goede staat is. Helaas voor de slechte start maar een pluim voor de goede reactie hierop.

Roy

Professionals met passie!

Professionals met PASSIE en een uitstekende SERVICE!

Veel voor weinig geld

Alles volgens bestelling snel binnen gekregen. En de prijs vinden wij na wat je er voor koopt perfect

van der jagt en willemse

Super

goed

Freek

Nette afhandeling. Mooi product

Snelle levering. Via website aangegeven bij verzendbedrijf wanneer we de laptop wilde ontvangen (kan je kiezen ). Dit kwam niet zo uit. Is iets waar laptop4all niets aan kan doen lijkt me. Apparaat... Snelle levering. Via website aangegeven bij verzendbedrijf wanneer we de laptop wilde ontvangen (kan je kiezen ). Dit kwam niet zo uit. Is iets waar laptop4all niets aan kan doen lijkt me. Apparaat heeft alles wat vermeldt staat

Leerdammer

Snelle goede service

Zeer snelle en goede service. Product omschrijving voldoet precies. 1 klein minpuntje maar daar kan Laptops4all niets aan doen is dat bij postNL ze het een dag langer hebben laten liggen terwijl het... Zeer snelle en goede service. Product omschrijving voldoet precies. 1 klein minpuntje maar daar kan Laptops4all niets aan doen is dat bij postNL ze het een dag langer hebben laten liggen terwijl het er al was.

Middelmatig

Ik had aangegeven dat hij op zaterdag bezorgd moest worden, maar hij kwam op vrijdag.
ik kwam er achter dat de microfoon het niet doet.
Voor de rest volgens mij wel goed

Theo

Snelle levering, goed product.