Sander

In een woord goed

Na wat speurwerk op internet. Een laptop hier besteld voor mijn zoon van 8. Primair om te emailen, skypen en minecraft te spelen. Laptop is netjes afgeleverd en voor een tweedehands er netjes. Wel... Na wat speurwerk op internet. Een laptop hier besteld voor mijn zoon van 8. Primair om te emailen, skypen en minecraft te spelen. Laptop is netjes afgeleverd en voor een tweedehands er netjes. Wel jammer dat er niet gelijk windows 10 op stond

Basisschool De Springplank

Topspul voor een scherpe prijs

Snel na het bestellen geleverd. Mooie schone laptops met weinig gebruiksschade. Prima plek om je hardware te kopen.

Zeer snelle levering, uitstekend verpakt en alles prima in orde

HP laptop

via de telefoon goede info gekregen, daarna naar mijn idee een juiste keuze gemaakt op de site van gebruikte laptops. Bij ontvangst thuis de dag na de bestelling doos opengemaakt. De laptop die ik... via de telefoon goede info gekregen, daarna naar mijn idee een juiste keuze gemaakt op de site van gebruikte laptops. Bij ontvangst thuis de dag na de bestelling doos opengemaakt. De laptop die ik ontvangen heb, zag er uitstekend uit, beter dan ik in gedachten had. W7 geupdate en daarna naar W10, alles werkt perfect.

Super tevreden met m'n 'nieuwe' laptop!

Dankzij Laptops4all heb ik nu een laptop voor m'n neus staan met de specificaties die ik graag wilde, maar ik nieuw me niet kan veroorloven. Laptop ziet er van buiten nog heel keurig uit en... Dankzij Laptops4all heb ik nu een laptop voor m'n neus staan met de specificaties die ik graag wilde, maar ik nieuw me niet kan veroorloven. Laptop ziet er van buiten nog heel keurig uit en functioneert prima. Ik had nog wat vragen en ben daar ook snel en vriendelijk mee geholpen. Ik hoop dat het nog lang duurt voor dit exemplaar aan vervanging toe is, maar ik weet wel dat ik m'n volgende laptop weer hier ga aanschaffen!

salerno

Redelijk

telefonisch van te voren geïnformeerd over laptop en werd aangegeven dat er een gratis versie zat van windows e.d die zaten niet er bij later hiervoor extra kosten gemaakt, jammer.

Reactie Laptops4all.nl:

Beste meneer Yildiz,
Beste meneer Yildiz,
Jammer dat de informatie blijkbaar niet goed over is gekomen. In het telefoongesprek met u hebben wij duidelijk gemaakt dat op de laptop een gratis office-pakket (LibreOffice) geïnstalleerd staat, waarmee je ook Microsoft Office Word en Excel bestanden kunt bewerken en opslaan. Daarnaast staat in de beschrijving van alle laptops op onze site dat dit pakket (en niet Microsoft Office, dit is immers een relatief kostbaar, betaald pakket) voor-geïnstalleerd is.
Excuus voor de verwarring, wij hopen dat u desalniettemin veel plezier heeft van uw laptop.
Team Laptops4all

Zeer goede service, vriendelijke medewerkers

Zeer goede service, vriendelijke medewerkers die weten waar ze het over hebben en graag iets extra helpen.

Top service

goede kennis van zaken, betrouwbaar en mooie laptop op tijd en in goede orde geleverd. Zeer goed.

Bestelling HP Elitebook 2570p

Zeer goede informatie op de site over de beschikbare laptops. Levering de volgende werkdag, helemaal volgens plan. Keurig ingepakt en voorzien van de factuur.

Sportclub Only Friends

Goedkoop, snel en goed