Guido

LapTOP!

Jaren geleden een goeie laptop gekocht bij Laptops4all, maar werd nu toch echt wel traag...
Gebeld, laptop gebracht en de volgende dag (vandaag) de geupgrade laptop weer opgehaald.
Nieuwe...
Nieuwe SSD harde schijf, dubbel werkgeheugen (8GB) en alles overgezet van de oude op de nieuwe harde schijf.
Wauw: een wereld van verschil!
Weer zin om de laptop aan te zetten en ermee te werken in plaats van erop te wachten.
Héél veel dank; ik heb weer een lapTOP!

Bart Coenradi

Heb een laptop besteld en binnen drie weken deden verschillende toetsen op het toetsenbord het niet meer. Ik heb de laptop terug gebracht en ze zijden dat ze hem gemaakt hadden, nog geen halfe week... Heb een laptop besteld en binnen drie weken deden verschillende toetsen op het toetsenbord het niet meer. Ik heb de laptop terug gebracht en ze zijden dat ze hem gemaakt hadden, nog geen halfe week later deden de zelfde toetsen het weer niet.

Marco Roelofs

Super

snel en goede producten en prijs

Steven Ram

Top service

Erg vriendelijk

johan Ebbers

Ik zocht naar een gebruikte laptop

de website is duidelijk,
de laptop werd sneller geleverd dan gedacht

wil

Refurbished laptop besteld

snel en goed geleverd

K.J. Bruurmijn

Top tent. Vaak laptops aangeschaft voor verschillende mensen. Altijd goede service en vriendelijke medewerkers.

Kwaliteit & service.

Maarten Eldermans

Prima ervaringen, meerdere laptops gekocht.

Goede en snelle service.

Roelof

Ik heb hier in de loop van de jaren al meerdere keren naar volle tevredenheid een gebruikte laptop gekocht voor mezelf en andere gezinsleden.

Behulpzame en vriendelijke medewerkers en een zeer vlotte service.

Marco B

Hier nette laptop gekocht; snelle levering. Na levering bleek zich een kleine misser te hebben voorgedaan. Deze werd snel door Laptops4all opgelost. De ervaren extra service tijdens de aanschaf... Hier nette laptop gekocht; snelle levering. Na levering bleek zich een kleine misser te hebben voorgedaan. Deze werd snel door Laptops4all opgelost. De ervaren extra service tijdens de aanschaf verdient een pluim!

betrouwbaar bedrijf, goede bereikbaarheid, goede service