Bob

Als van ouds, goed dus.

Constante kwaliteit gedurende de 9 jaar dat ik ze ken.

Ik krijg hier goede informatie en de producten zijn van goede kwaliteit

bereikbaar, goede communicatie

Musters

Op zoek naar een 17" refurbished Dell kwam ik op de Laptops4all site uit. Daar vond ik wat ik zocht. Prima site.

Goed aanbod tegen mooie prijzen.
Laptop aan te passen naar behoefte.
Snelle afwerking, snelle levering.
Uitstekend bedrijf!

Prima spullen, snelle levering, goede prijs.

Prima spullen, snelle levering, goede prijs.

Joke Peperkamp

Heb 8 januari een fujitsu siemens laptop gehaald en ziet eruit als nieuw en thuis gelijk kunnen gebruiken. Ben er tot nu toe zeer tevreden over.

Je word netjes en rustig geholpen en krijg antwoorden op je vragen. Dus zeer aanbevolen en als het nodig is kom ik er weer terug.

Vanderveken Hans

Prijs kwaliteit

van Beek

Goed geholpen

snelle levering

Peter S.

We kochten vrijdagmiddag een laptop, even later al bericht dat deze verzonden was en zatermiddag was alles al geinstallerd en was de laptop gebruiksklaar.
De laptop had nagenoeg geen...
De laptop had nagenoeg geen gebruiksporen en kwam met een nieuwe installatie van Windows 10. Wij zijn zeer tevreden.

Zeer goed product, snel geleverd

Fotograaf Peter Stuurman

Snelheid en duidelijk te vinden op het internetl

Denkt met je mee

Stefan Veldman

Prima. Het is de 2e aankoop die ik binnen enkele jaren bij hen doe (vanuit Frankrijk notabene).
Hoewel mijn eerste aankoop op een dag een probleem heeft veroorzaakt dat ik niet zonder gevolgen heb moeten oplossen, ben ik verder zo tevreden dat ik nu eenzelfde nieuwe aankoop bij hen heb gedaan.
Ik heb, zonder kritiek(!), 3 punten die men als service extra zou kunnen bieden;
1 Gedetailleerd de gebruikssporen en schades beschrijven.
2 Bij laptops een goed advies geven voor het batterij-probleem, omdat dit een vraagstuk is waar klanten mee geconfronteerd worden.
3 Een goed advies geven over systeemherstel en back-up/recovery, voor het geval dat de computer niet meer naar wens functioneert.

vertrouwen