Geleverde laptop oversteek mijn verwachtingen. Keurig verpakt en mooi op tijd geleverd. Kan niet anders dan te zeggen helemaal super.

Zie mijn ervaring. Info op de site klopt volledig met geleverde laptop.

Fijn prettig, snel leverbaar

kwalitatief goede laptops voor lage prijs

Geert

Refurbished laptop besteld met nieuwe SSD, zeer snel geleverd, goed geinstalleerd en laptop in perfecte conditie.

Goed product / snelle levering

Eric Klaver

Ik koop hier al jaren mijn laptops.
Zeker 3xt500 , eennT61 en nu een T540p in nieuwstaat.

Zeer snelle levering.
Goede producten van hoge kwaliteit.

Hans Zimmermann

Alleen maar positief, ik had een fout kabeltje bijbeteld en werd netjes gebeld, zodoende dus het product in 1 x compleet ontvangen. Geleverd volgens afspraak. Dus tevreden over het bedrijf en ook de... Alleen maar positief, ik had een fout kabeltje bijbeteld en werd netjes gebeld, zodoende dus het product in 1 x compleet ontvangen. Geleverd volgens afspraak. Dus tevreden over het bedrijf en ook de Laptop.
Helemaal tevreden hierover heb nu aantal dagen in gebruik en zeer tevreden top laptop.

Productinformate prima
Kwalificatie van het product ten aanzien gebruik prima
Goede verpakking netjes, je kunt dit zo iemand kado doen.
Goede prijs kwaliteit

Bertrik

Ze hebben snel en correct een mooie laptop geleverd. De laptop is bijna niet van nieuw te onderscheiden.

Betrouwbaar

Goed, snel en betrouwbaar

zie hierboven

Voor ons de tweede laptop die we bij Laptop4all aanschaffen.
Gewoon goede laptops voor studie en huis gebruik.

Duidelijke site waar je prima kan filteren wat voor eisen je heb voor de laptop.
Dat werkt prettig.
De bezorging was ook prima en snel.

Erwin Waltman

Snel en zorgvuldig verpakt mijn laptop ontvangen.

Product omschrijving.

Herman Beaujon

Een paar jaar geleden heb ik een refurbished laptop gekocht via Laptops4all.nl. Prima laptop die nog steeds goed functioneert. Voor mij natuurlijk. Ben er gewoon blij mee.

Goede duidelijke uitleg over de te koop aangeboden producten.