Edwin

Alles goed geregeld en snel geleverd. Geen gedoe. Top!

Geen overbodige software geïnstalleerd.

Ik heb een hele goede en duidelijke uitleg gehad over de laptop die ik wou aanschaffen en dit heeft mij ook besloten om de koop door te laten gaan. De levering was zeer snel en de laptop was heel... Ik heb een hele goede en duidelijke uitleg gehad over de laptop die ik wou aanschaffen en dit heeft mij ook besloten om de koop door te laten gaan. De levering was zeer snel en de laptop was heel zorgvuldig ingepakt, ook was deze nog mooier dan ik had verwacht. Complimenten

Snelle en goede levering

H. van Wessel

Er is 1 woord voor, Prima

Namen mijn oude laptop in

Richard

Top. Een refurbished laptop uitgezocht. Aan de hand van de gedetailleerde beschrijving is het ideaal om producten te vergelijken. Besteld, geen probleem alleen jammer dat jullie bezorger je belofte... Top. Een refurbished laptop uitgezocht. Aan de hand van de gedetailleerde beschrijving is het ideaal om producten te vergelijken. Besteld, geen probleem alleen jammer dat jullie bezorger je belofte niet na kan komen. (Als reden vanwege de warmte vind ik onacceptabel; de rest van werkend Nederland kampt met hetzelfde probleem, maar goed.). Over de laptop die overigens uitstekend verpakt was, dik tevreden. Het enige waaraan ik kon zien dat het om een refurbished product gaat, is dat de originele Intel stickers er niet op zitten. Razendsnel di g voor een mooie prijs. Dik tevreden.

Soepel draaiende site, uitgebreid en nog steeds overzichtelijk.

J.L. van der Lans

Aankoop van een pc waar verouderde software op moest kunnen draaien.

Goed en snel persoonlijk advies bij de aankoop maar ook daarna bij de installatie

Duidelijk en met goede service

Duidelijk omschreven producten en waar voor je geld

Larissa

Prettig

Goede klantenservice / behulpzaamheid.

Top

snelle levering

Leny Mulders

Online een laptop besteld, heel snel thuis bezorgd, was goed verpakt, vind het alleen soms zo jammer dat er geen goede handleiding in het Nederlands bijzit!

Dat je gelijk online dingen kan vragen, en volgens mij is de service heel goed!