Leny Mulders

Online een laptop besteld, heel snel thuis bezorgd, was goed verpakt, vind het alleen soms zo jammer dat er geen goede handleiding in het Nederlands bijzit!

Dat je gelijk online dingen kan vragen, en volgens mij is de service heel goed!

Saskia Ruder

Mijn ervaring is heel positief, de medewerkers denken goed met je mee. Het is fijn dat je gewoon kunt bellen en overleggen. Super fijn bedrijf, erge vriendelijke mensen en geweldige kwaliteit... Mijn ervaring is heel positief, de medewerkers denken goed met je mee. Het is fijn dat je gewoon kunt bellen en overleggen. Super fijn bedrijf, erge vriendelijke mensen en geweldige kwaliteit gebruikte laptops.

Snelle levering. Zeer vriendelijke medewerkers. Goede uitleg over de keuze die je wilt maken. Geweldige kwaliteit.

Altijd goede service, vriendelijke mensen, altijd dat beetje meer leveren.

Vriendelijk, persoonlijk en betrokken personeel.

Fred Penterman

Prima afhandeling en service

Jocelyn Wolzak top aan de telefoon.

Alwin

Hele goede service

En goede nazorg

Die zijn heel goed

Mijn laptop is goed bezorgd

Goed verpakt, snel in huis

Ziet er als nieuw uit!

J. Klaver

Zeer goede ervaring, een gebruikte laptop gekocht. Laptop bevalt zeer goed, was een klein probleem met de adapter, deze is meteen vervangen.

Klantvriendelijk, mooie spullen voor goede prijzen.

Prima! Laptop zoals verwacht.

Laptops4all

Fijne, betrouwbare zaak die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Ook de serviceverlening verdient een grote pluim.

Klantencontact en de geruisloze serviceverlening . Ook de vakbekwaamheid is een erg sterk punt van deze organisatie. Tweede aankoop gedaan, gebaseerd op de eerdere prima ervaring!