De laptop werkt perfect, allen de batterij binnen een uur wordt leeg.

Tillie Janssen-Bernaerts

Positief

duidelijke webshop en ook uit eerdere ervaringen weet ik dat als je vragen hebt of meer informatie wil,dat wordt snel opgepikt zodat je ook snel je informatie krijgt

Goed aanbod van gebruikte laptops en een snelle, correcte aflevering.

Fijn dat de laptop gebruiksklaar werd afgeleverd met een paar handige apps.

Willem

Goede service zowel via telefonisch als via mail.

Service, uitleg enz

Bart Klein

Laptops4all is voor mij de beste computerwinkel. Kleinschalig, persoonlijke service in de mooie functionele kleine winkel. Telefonisch prima te woord gestaan, duidelijke uitleg / advies. Geen... Laptops4all is voor mij de beste computerwinkel. Kleinschalig, persoonlijke service in de mooie functionele kleine winkel. Telefonisch prima te woord gestaan, duidelijke uitleg / advies. Geen opdringerig gedrag, wat ik eerder ondervond bij ander computer verkooppunten. Computer direct te gebruiken, heerlijk. Deze mensen hebben echt een hart voor hun artikelen en de zaak.
Het bestellen en het versturen van mij gekochte artikelen is ook makkelijk en prima verlopen. Ik was verrast over de verpakking van een computer, wat een mooi perfecte verzenddoos. Deze bewaar ik. En als laatste, betaling in 3 termijnen via In3 kwam mooi uit en loopt prima.

zeer degelijk gebruikte computers e.d., betrouwbaar, uitstekende persoonlijke service.

Merel Kooijman (laptop gekocht door: Chris Schelhaas)

Prettige sfeer op de vestiging. Hele klantvriendelijke, persoonlijke en professionele dienstverlening. Er wordt meegedacht, je mag als klant domme vragen stellen,, je wordt serieus genomen,... Prettige sfeer op de vestiging. Hele klantvriendelijke, persoonlijke en professionele dienstverlening. Er wordt meegedacht, je mag als klant domme vragen stellen,, je wordt serieus genomen, telefonisch ook goed te woord gestaan en als iets niet werkt, meteen opgelost. Ik zou het zeker aanraden. De website daarentegen, oogt niet persoonlijk, maar ik weet niet waarom. Ik bestelde liever bij laptopcentrum.nl alleen door de website blijkbaar, maar waarom... ik ga er over nadenken; als psycholoog zou ik erachter moeten kunnen komen. Ik wil alles weten, dus ik kom er op terug.

Persoonlijk en het meedenken opneen manier waar je als klant t beste mee geholpen bent. Er zit weinig (opvalende) verkooptrucage in.

Een nette aanbieding voor een goede prijs

de laptop zag er keurig uit

Was ok

Communicatie

Snelle afhandeling en goede service!!

Bart van Kesteren

Paar weken geleden een 'nieuwe' laptop aangeschaft bij Laptops4all. Prima apparatuur helaas was er iets klein mis met mijn laptop. Er werd zeer snel gereageerd door personeel via mail en telefoon... Paar weken geleden een 'nieuwe' laptop aangeschaft bij Laptops4all. Prima apparatuur helaas was er iets klein mis met mijn laptop. Er werd zeer snel gereageerd door personeel via mail en telefoon wat me erg aansprak. Ook was de laptop binnen no-time weer terug en fuctioneert hij weer naar behoren. Kortom; goede service, laagdrempelig en ondanks dat er wat mis was met mijn laptop, goede apparatuur. Erg bedankt Laptops4all!