9.6/10

M.Jonkers

Prima service in zijn algemeen , alleen prijzen van het hotel waren foutief.

Keuze uit verschillende vluchten en luchthavens / privé transfers en prijs kwaliteit verhouding.

Mariska

Al jaren zijn wij trouwe klant, wij zoeken ook niet bij andere organisaties, de service en het meedenken zijn altijd optimaal.

afgelopen jaar herfstvakantie 2017 , nadat wij met ons beste geweten geboekt hadden met een overstap op Istanbul, werd ons door Larareizen uitgelegd waarom wij beter om konden boeken. DIt had te... afgelopen jaar herfstvakantie 2017 , nadat wij met ons beste geweten geboekt hadden met een overstap op Istanbul, werd ons door Larareizen uitgelegd waarom wij beter om konden boeken. DIt had te maken met de tijd die wij hadden met overstap, maar ook het het " aziatische " georiënteerde vliegveld in Instanbul. Dit werd volledig door hen geregeld.

"kietel" ons als vaste klant eens een keer. De meeste nieuwe klanten worden gelokt, maar de blijvertjes vinden het ook eens fijn om te weten dat wij als vaste klanten, door jullie worden... "kietel" ons als vaste klant eens een keer. De meeste nieuwe klanten worden gelokt, maar de blijvertjes vinden het ook eens fijn om te weten dat wij als vaste klanten, door jullie worden gewaardeerd.
Denk aan een extraatje, of kleine korting oid.

Beuling

Via de mail wel direct contact met meneer, maar vonden het wel jammer dat de website niet op orde was,konden niet mijn lara reis kijken.
ook over het betalen van de ruimbagage was niet...
ook over het betalen van de ruimbagage was niet duidelijk, op hun site stond vrij ruimbagage bij Pegasus, moesten toch iets betalen.En voor de terugreis met transavia 27 euro per koffer moeten betalen bij Lara reizen, terwijl het bij transavia zelf maar 12 euro kost, erg raar dat we dus bij jullie zoveel moesten betalen.

goede transver van vliegveld naar hotel en omgekeerd, via ap op de hoogte gebracht door chauffeur.

Website in orde maken, zodat je daar je eigen reis goed na kunt kijken.
Website in orde maken, zodat je daar je eigen reis goed na kunt kijken.
Bij aankomst op vliegveld waren onze koffers naar een andere terminal gebracht omdat we een overstap hadden via istanbul, wel een uur in discussie daar met beveiligers dat onze koffers er niet waren.Moesten zelf uitzoeken waar ze waren en hoe we daar kwamen, uiteindelijk door andere reizigers die ook dit probleem hadden is het ons gelukt om een transver naar die terminal te krijgen.Daar moet dan wel iemand van lara reizen staan voor ons.

Esther

Voor de 2e maal zijn we naar Turkije (Antalya) geweest met Lara Reizen. En het was weer uitstekend verzorgd. We werden op de luchthaven afgehaald met een personenauto en waren in 15 minuten bij het... Voor de 2e maal zijn we naar Turkije (Antalya) geweest met Lara Reizen. En het was weer uitstekend verzorgd. We werden op de luchthaven afgehaald met een personenauto en waren in 15 minuten bij het hotel. 2 dagen voor vertrek hebben we een berichtje ontvangen hoe laat we werden opgehaald.

Duidelijk en goed contact. Keuze uit verschillende vliegmaatschappijen, wat inhoud dat er gevlogen kan worden op de tijd die u het beste uitkomen. En de prijzen, net even lager dan welke andere... Duidelijk en goed contact. Keuze uit verschillende vliegmaatschappijen, wat inhoud dat er gevlogen kan worden op de tijd die u het beste uitkomen. En de prijzen, net even lager dan welke andere reisorganisatie dan ook.

Het zou fijn zijn als niet alleen Lara Reizen kan worden beoordeeld op de website maar ook het hotel waar naar toe wordt gegaan. En misschien wat informatie over excursies.

jos beynaerts

LARA REIZEN is altijd op tijd en levert een zeer goede SERVICE , voor ons zeker een aanrader.

eigen vervoer van en naar het hotel!!

Fam Buining de Boer

Klantgericht,accuraat,betrouwbaar,!!

Persoonlijk!! dikke 10!!!!

Echt niet!!!

Fam fasch

Prima service

Het contact en privé afhalen is geweldig en daarom kiezen we ook voor lara reizen

Vorige week afhalen hebben we dik een uur in een busje gezeten met zoontje dat was iets minder...
Maar het was ook druk was ons verteld dus niks aan te doen

Fam den Braber

Helemaal top, goed geregeld en een heerlijke vakantie gehad!!

Afspraken en informatie duidelijk, ontzorgen van de klant

Cindy Hulsers-Gruijters

Ontzettend goede service, aardige mensen, voelt echt als ons!

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Mogelijkheid om online de boeking in te zien en de vliegtijden te checken werkt niet

Goede service correct en vriendelijk

Keuze uit de vluchten, en correspondentie in Turkije via app.

inlogprogramma werk niet. [nog steeds niet]