9.6/10

Steven

Correct bedrijf, behulpzaam bij de boeking maar ook bij aankomst in Antalya.

Proberen steeds de beste prijs aan te bieden om goedkoper te zijn dan de concurrentie. Soms lukt dat, soms ook niet.

Bij aankomst in Turkije ware het misschien beter om de klanten te vergezellen naar hun hotel

Goede service , en alles in orde.

Het ingeven van geboorte data is op de website heel lastig , dit zou zeker beter kunnen.

verbestel mertens

Hebben een reis geboekt naar barut lara voor april 2017
Hebben een reis geboekt naar barut lara voor april 2017
De prijs was goed maar eens geboekt kregen we bericht dat de prijs niet juist was vroegboeking stond niet juist vermeld op de site. Ok nieuwe boekingsprijs 500 euro duurder. De dag nadien nieuw bericht ivp 500 nu 700 euro duurder . Toen ik alles nakeek hadden ze een duurdere kamergeboekt . Nog eens alles uitleggen en telefoontjes doen om alles in orde tekrijgen voorschot betaald en dan na een paar dagen andere prijzen op de site, onze zeis kost terug 250 euro minder dan deboeking. Na overleg met lara reizen kan er niets aan veranderd worden ook geen tegemoetkoming voor alle miseri. Maar ze hadden mij wel nog iets temelden mijn terugvlucht was verandert van avond naar middagvlucht. De avondvlucht was geannuleerd en dit terwijl ze nu eind februari nog altijd te boeken is.
wij moeten nog vertrekken en hebben en hebben alheel wat meegemaakt met lara reizen waar iedereen zo happy mee is ?

Meer met elkaarcomuniseren zodat dit niet kangebeuren

pinkeltje

Zeer slecht. Ze bieden online een prijs aan, dus wij door het hele boekingsproces gegaan, wachtend op een boekingsbevestiging. Om vervolgens een email te krijgen dat de reis niet doorgaat omdat ze... Zeer slecht. Ze bieden online een prijs aan, dus wij door het hele boekingsproces gegaan, wachtend op een boekingsbevestiging. Om vervolgens een email te krijgen dat de reis niet doorgaat omdat ze een verkeerde prijs hebben afgegeven.... Reis wordt 650 euro duurder....

Geen andere woorden dan zeer slecht!

zorg dat je systemen op orde zijn. Zodat mensen geen teleurstellingen hoeven te krijgen.

De Backer

Voor de eerste maal gereserveerd bij lara reizen en zijn zeer tevreden .

Dat we direct naar ons hotel werden gebracht zonder te moeten wachten op andere reizigers.

Dat er ook in het hotel zelf, dag nadien iemand wat meer uitleg kan geven over de omgeving .

Francienn Bakker

Hoi wij zijn van 23 dec tot 31 dec 2016 met Lara reizen naar Lara hotel Holiday palace geweest ondanks dat het wat minder druk was !!!! hebben wij weer genoten van de goede service in het hotel... Hoi wij zijn van 23 dec tot 31 dec 2016 met Lara reizen naar Lara hotel Holiday palace geweest ondanks dat het wat minder druk was !!!! hebben wij weer genoten van de goede service in het hotel en begeleiding van de gebroeders van lara reizen ...

het fijne van lara reizen is dat ze nederlands spreken en altijd bereikbaar zijn zou er wat zijn dus wij gaan zeker weer met lara reizen nog bedankt voor de fijne vakantie en tot een volgende keer... het fijne van lara reizen is dat ze nederlands spreken en altijd bereikbaar zijn zou er wat zijn dus wij gaan zeker weer met lara reizen nog bedankt voor de fijne vakantie en tot een volgende keer ....

Frans & Francien Timmermans Bakker

ik zou niet weten !!!!!

Ellen

Wij zijn super tevreden over Lara reizen. Enorme service van de eigenaren!

Het persoonlijke contact met de eigenaren en de geweldige service die zij bieden.

Theo Rikken

Super bedrijf , alles tot in de puntjes geregeld

Deze 2 broers weten echt waar ze over praten , en ze zijn met alles zeer behulpzaam

Die zijn er niet

Steven

Fantastische dienstverlening en correcte afhandeling zowel thuis als op onze vakantiebestemming

Snelle reactie

Frequent traveler

Klant staat centraal en een optimale prijs kwaliteitverhouding.

Zeer goed advies die past bij de criteria omtrent hotel, locatie.