9.6/10

Van Lier

Wij zijn nu voor de derde keer via Lara Reizen naar Turkije geweest en wederom zijn we zeer tevreden over hoe het is gegaan.

Snelle bereikbaarheid en erg vriendelijke mensen. Privévervoer naar accommodatie.

We zijn zeer tevreden.

W. de Lang

Was weer prima geregeld!

Persoonlijke service is goed.
Accurate reactie op gestelde vragen.
Persoonlijke transfer van vluchthaven naar hotel.

Bij het boeken van een reis is de functie 'geboortedatum selecteren' niet handig.
Kan technisch veel beter!

Serkan Demir

Ik ben erg tevreden met Lara reizen, nooit problemen gehad.

Ik ben erg tevreden met Lara reizen.

Zerouali

Positieve ervaring met larareizen

Sels seth

Zeer tevreden

Aerts G.

3 keer ben ik al met Lara reizen geweest en telkens met uitstekende service en prijs.
Op een e-mail wordt snel gereageerd en alles wordt gedaan om aan uw wensen te voldoen: beste vluchturen, voorkeur van vliegtuigmaatschapij, vlieghaven, hotel, verzekering ...
Op de laatste vakantie had de vliegtuigmaatschappij de vluchturen van s’morgens naar laat in de avond verplaatst, deze dag zou verloren gaan, Lara Reizen heeft mij zelf snel een mail gestuurd of ik geen dag vroeger kon vertrekken, Lara reizen heeft de reeds geboekte vlucht kunnen anuleren en een dag vroeger kunnen boeken, ik twijfel dat je dat bij een andere reisorganisatie kan terugvinden.

Doordat het een minder groot bedrijf is, is de service veel beter en persoonlijker, alles wordt gedaan om voor u de beste oplossing te vinden voor uw vakantie, vluchturen, hotel,... Doordat het een minder groot bedrijf is, is de service veel beter en persoonlijker, alles wordt gedaan om voor u de beste oplossing te vinden voor uw vakantie, vluchturen, hotel, vliegtuigmaatschappij.