Superservice, zeer prettig contact met zowel kantoor als chauffeur, prettig en efficient behandeld en afgehandeld.
Foto Designers
Onvoorstelbaar prettig bedrijf. Ik heb ze pas sinds kort ontdekt. Handelen zeer snel. Vriendelijk aan de telefoon. Vriendelijke chauffeurs. Keurig op tijd met afhalen en keurig op tijd met leveren....Onvoorstelbaar prettig bedrijf. Ik heb ze pas sinds kort ontdekt. Handelen zeer snel. Vriendelijk aan de telefoon. Vriendelijke chauffeurs. Keurig op tijd met afhalen en keurig op tijd met leveren. Ik heb nog nooit zo`n goede koerier meegemaakt. En voor een belachelijk lage prijs. Ik kan gewoon niet geloven dat het kan. Wat ik schrijf klinkt misschien overdreven. Je zou bijna zeggen dat ze het zelf schrijven. Maar het is gewoon zo. Ik kan niet anders dan deze woorden gebruiken. TOP!
Vosselman Bedrijfsopleidingen bv
Fantastisch, aangemeld via internet even telefonisch contact gehad, en erg netjes geleverd, zowel gemeld dat er was afgehaald als het afleveren.
Motion picture budgets
Top koerier altijd op tijd
Smit Heat Treatment Services B.V.
Zeer positief. Snel en goede communicatie.
DHPS
Zeer positief, snelle reactie en goede afhandeling. Ben er zeer tevreden over
schoenmakerslegal
Uitstekende ervaring opgedaan op 5 december 2002. Snelle en optimale service...