Copywriter
Ervaringen cursus
Virtual Assistant was okay, copywriter ben ik nog niet ver genoeg om te kunnen oordelen.
Goede uitgebreide cursus.
Onderdelen die ik heel belangrijk vind zijn communicatie en rituelen, geloven. Deze onderwerpen komen uitgebreid en goed aan bod. Dit is waarop ik de cursus van...
Interessante cursus
De cursus ziet er goed uit. Vele onderwerpen komen aan de orde. de lessen hebben een goede inhoud.
Interessante modules, de ene leerzamer dan de ander. Motiverende en zeer vriendelijke docent die snel je opdrachten nakijkt en mailtjes beantwoordt.
Mooie cursus. Ik wilde graag meer over emdr weten omdat ik zelf mee te maken heb gehad. Af en toe lastig omdat er medische termen in staan, maar goed te doen.
Effe te druk met afnemende gezondheid van mijn moeder
Dus te weinig ingezien
Een stuk meer diepgang qua theorie dan ik van tevoren had gedacht, goede cursus met afwisseling van theorie en oefeningen
Pittig, confronterend, zeer goed
De cursus vind ik erg leuk om te doen en ben er ook heel blij mee dat ik voor deze cursus heb gekozen! Heel interessant en de lessen zijn heel duidelijk geschreven! De leraren of leraressen geven...