Diepgang
Leraar

Mireille van der Ham

Journalistiek

Ervaringen cursus

Goede cursus met fijne begeleiding van de docent. Huiswerk wordt snel beoordeeld met de nodige feedback.

Chantal Steuten

Basisopleiding bos-en natuurbeheer

Leerzaam

Nwlooks

Herborist

Ervaringen cursus

Het lesmateriaal is een prima basis. Helaas is de docent niet betrouwbaar. Ik mail mbt de eerste opdracht dat ik de fout die ik gemaakt heb volgens het systeem niet begrijp. Ze kwam met een mail... Het lesmateriaal is een prima basis. Helaas is de docent niet betrouwbaar. Ik mail mbt de eerste opdracht dat ik de fout die ik gemaakt heb volgens het systeem niet begrijp. Ze kwam met een mail terug dat ze het zou bekijken en er op terug komen. Inmiddels wacht ik al ruim 8 maanden op reactie. Ik ben om deze reden niet meer gemotiveerd om hier iets mee te willen doen.

Reactie Laudius-nl:

Beste Kim,
Beste Kim,
Wat vervelend om te horen dat je 8 maanden wacht op de reactie van je docent. Ik heb even gekeken naar het contact met je docent en wellicht heeft de docent je verkeerd begrepen. We leggen het graag nog eens voor aan je docent.
Graag kom ik met je in contact, kan je een mail sturen naar info@laudius.nl? Dan help ik je graag verder!
Madelief -Team Laudius

prima

Linda Tanghe

Gezondheidscoach

Ervaringen cursus

leuke en interessante cursus. Ik heb er veel van geleerd. Heb dingen ontdekt van mezelf, waardoor er een aantal dingen op zijn plaats vallen. Snelle en fijne feedbacks op de huiswerkopgaven. Ik zou... leuke en interessante cursus. Ik heb er veel van geleerd. Heb dingen ontdekt van mezelf, waardoor er een aantal dingen op zijn plaats vallen. Snelle en fijne feedbacks op de huiswerkopgaven. Ik zou zeker als ik nog een cursus ga doen, hier terug komen.

Sandra

Stervensbegeleiding

Gemakkelijk te volgen

Daria

Spaans voor beginners

Ervaringen cursus

Goed opgebouwd leerstof, ik ben er pas mee begonnen dus het wordt nog verder testen:)

Wil T

All round coach

Ervaringen cursus

fijne cursus, hoewel er wel erg veel nadruk wordt gelegd op het starten van een eigen bedrijf.. en met de stress- en burn out coach ligt de nadruk echt op de werkende mens, niet op bijv... fijne cursus, hoewel er wel erg veel nadruk wordt gelegd op het starten van een eigen bedrijf.. en met de stress- en burn out coach ligt de nadruk echt op de werkende mens, niet op bijv alleenstaande ouders of jeugd

v Zanten

Medische terminologie

Ervaringen cursus

Mooi cursusboek. Interessante cursus, niet alleen droge woordenlijsten, maar extra informatie waardoor de leerstof beter blijft hangen.