Diepgang
Leraar

Brenda Beijer

Basiskennis psychologie

Ervaringen cursus

De cursus vond ik heel interessant omdat het veel aspecten uit de psychologie bevat. ik wist nog niet waar mijn interesse precies lag. Het aangeleverde materiaal was duidelijk, maar soms had ik het... De cursus vond ik heel interessant omdat het veel aspecten uit de psychologie bevat. ik wist nog niet waar mijn interesse precies lag. Het aangeleverde materiaal was duidelijk, maar soms had ik het fijner gevonden als er iets meer voorbeelden in de tekst stonden (ter verduidelijking).

M Groeneweg

Virtueel assistent

Ervaringen cursus

Pas begonnen aan deze cursus, dus lastig iets te zeggen over de totale cursus, voor nu duidelijk en prima te volgen!

Pieter Baas

Ervaringsdeskundige

Ton Drenth

Basis Tekenen

Ervaringen cursus

Netjes en verzorgd geleverd door de Koeriersdienst

Senya

Kinderpsychologie

Ervaringen cursus

Makkelijk te lezen teksten, snelle feedback van de leraar op ingezonden huiswerk.

thalita vd vuurst

Basis opleiding onderwijsassistente

Ervaringen cursus

ik heb een zeer goede ervaring met laudius, de opleiding is goed overzichtelijk en zeer goed te doe en mijn begeleider T.boeijen ook echt super kreeg gelijk antwoord al is iets vroeg of me... ik heb een zeer goede ervaring met laudius, de opleiding is goed overzichtelijk en zeer goed te doe en mijn begeleider T.boeijen ook echt super kreeg gelijk antwoord al is iets vroeg of me opdrachten instuurde!!

Elena

Technische Engels en Make-up

Ervaringen cursus

Interessant en leerzaam. De docenten zijn heel vriendelijk.

Anneke Kaipatty

Portugees-Braziliaans

Ervaringen cursus

Leuke cursus, alleen vind ik het jammer dat er geen docent bij is en dat het in het Engels is.

Van Overbeek SUpport

Allroundcoach/ Lifecoach