Diepgang
Leraar

Jose stap

Proffessional organizer

Ervaringen cursus

Heel goed, duidelijk uitgelegd.

Verjans Ton

Zweeds A1

Ervaringen cursus

Duidelijke omschrijving, afwisselende lesstof, lesstof die je meteen kunt gebruiken.

Annemarie v.Loon

Ouderencoach

Ervaringen cursus

Tot op heden prima. Goed te volgen wat theorie betreft. Sluit module 3 al bijna af en dat binnen één maand.

Henk backx

Masage

Ervaringen cursus

Mooi materiaal duidelijk te volgen wel veel theorie met Latijnse namen die niet makkelijk te leren zijn

Mw. P.A. Tea-Nanlohij

Life Coach

Ervaringen cursus

Heel positief, erg leerzaam voor wanneer je een begin wil maken om het beste uit de ander te halen; genoeg informatie op je verder te bekwamen in de kunst van het coachen.

Wilfred

Kunst en Antiek

Ervaringen cursus

Indrukwekkende en leerzame ervaring!

Vera

Organisatie psychologie

Ervaringen cursus

Goed, ik ben net begonnen, dus het plannen is nu lastig en daar moet ik aan wennen. De stof is erg interessant.

Sandra

Professioneel webdesigner

Ervaringen cursus

Zeer uitgebreide en leerzame cursus.
Zeer uitgebreide en leerzame cursus.
Ik ben gestart met geen enkele kennis van Dreamweaver, nu ik deze cursus heb afgerond kan ik een volledige website bouwen. Echt een aanrader! De leerkracht is streng maar rechtvaardig. Persoonlijk vind het beter om een strenge leerkracht te hebben daar leer je tenminste iets van bij.

Sebastian van der Lek

BKB