Diepgang
Leraar

Nienke

MBA Belastingwetgeving niveau 5

Ervaringen cursus

De cursus zelf vind ik goed. De uitleg is duidelijk en zeer uitgebreid wat ik erg fijn vind. Het duurt alleen erg lang voordat ingezonden huiswerk wordt nagekeken. Jullie prijzen persoonlijk contact... De cursus zelf vind ik goed. De uitleg is duidelijk en zeer uitgebreid wat ik erg fijn vind. Het duurt alleen erg lang voordat ingezonden huiswerk wordt nagekeken. Jullie prijzen persoonlijk contact met de docent juist hoog aan, maar ik krijg alleen in het weekend maar reactie op mijn mails en ingezonden huiswerk. Als ik überhaupt al geluk heb, want soms moet ik er zelfs 2 weken op wachten... Dat vind ik erg jammer. Persoonlijk contact was juist de reden dat ik voor jullie gekozen had. Het liefst wil je iets nagekeken hebben voordat je doorgaat met het volgende onderwerp. Zeker iets om aan te werken dus.

Sonja Dijkstra

Creatieve therapie

Ervaringen cursus

Leest gemakkelijk en staat duidelijk omschreven

Nettie van Dalen v.d.Molen

Psychologie

Christien aits

Spaans

Ervaringen cursus

De cursus onderdelen zijn niet handig ingedeeld.
De tracks en lessen staan niet bij elkaar en zijn ook niet makkelijk te vinden.
Mischien is het handig om de juiste track bij de juiste...
De cursus onderdelen zijn niet handig ingedeeld.
De tracks en lessen staan niet bij elkaar en zijn ook niet makkelijk te vinden.
Mischien is het handig om de juiste track bij de juiste les te zetten.

Esperanca

Gezondheidscoach

Leuke cursus, veel geleerd

Eline

Professional organizer

Ervaringen cursus

Goed geschreven teksten, leerzame opdrachten en snelle begeleiding. Top!

C. Klaver

Gewichtsconsulente

Ervaringen cursus

Super. De cursus biedt echt diepgang, iets waar ik eerst bang voor was gezien de voordelige prijs tegenover concurrenten. Ook de docent geeft echt goede feedback. Ik heb geen spijt dat ik voor... Super. De cursus biedt echt diepgang, iets waar ik eerst bang voor was gezien de voordelige prijs tegenover concurrenten. Ook de docent geeft echt goede feedback. Ik heb geen spijt dat ik voor Laudius heb gekozen.

h van dalen

Webshop starten

prima

n.v.t.

Financieel Adviseur

Ervaringen cursus

Over het algemeen goede en duidelijke uitleg. Op enkele punten kan dat verbeterd worden.

Matthijs de Vogel

Cursus Duits

Ervaringen cursus

Fijne en toegankelijke cursus voor iedereen die niet tot nauwelijks kennis heeft van de Duitse taal! Een aanrader.