Diepgang
Leraar

bucaca mendes

Secretaresse

Ervaringen cursus

het is echt heel leuk om er mee te studeren het is duidelijk voor mij een leesbaar de studies zijn compleet een begrijpvol ik ben echt zeer tevreden met deze lessen

kimberly

Artiestenmanager

Ervaringen cursus

Zeer duidelijk omschreven cursus en super handig dat je de optie hebt om uitleg te kunnen krijgen van een ervaren docent.

Wendy De Ridder

Visagist/ make up artist, bedrijfsbeheer

Meysmans Dany

Digitaal rechercheur

Ervaringen cursus

Leerzame cursus deskundig gebracht.

Karin

Kindercoach + bedrijfsbeheer

Ervaringen cursus

Ik ben nog zo ver niet in de cursus maar aan de hand van de hoofdstukken die ik heb afgewerkt lijkt mij de cursus zeer goed te zijn samengesteld.

Eline

Nagelstyling

Ervaringen cursus

Bij het cursusmateriaal (nagelgel) hadden ze op de potjes beter de naam geschreven van wat welke gel is. De cursus zelf is heel goed.

Sebastiaan versweyveld

Scenarioschrijven

BF

Zweeds voor beginners

Ervaringen cursus

Cursus is leuk opgebouwd. Structureel overzichtelijk. Audiomateriaal is zeker meerwaarde indien zonder leerkracht gestudeerd wordt.

grandry geoffrey

Webdesign

Ervaringen cursus

Zeer goede en uitgebreide cursus

luyckx mieke

Nagelstyling

Ervaringen cursus

voor een leek zijn prenten niet altijd even duidelijk wat betreft de effectieve handelingen. Een video waar iemand vijlt, french zet, ... zou ik persoonlijk toch beter vinden. Je ziet op de... voor een leek zijn prenten niet altijd even duidelijk wat betreft de effectieve handelingen. Een video waar iemand vijlt, french zet, ... zou ik persoonlijk toch beter vinden. Je ziet op de prenten namelijk enkel het eindresultaat, en niet de totale handeling.