Diepgang
Leraar

Marion Ooms

Kindercoach + bedrijfsbeheer

Ervaringen cursus

Goede ondersteuning van de cursus met voorbeelden en extra oefeningen.
De taken worden tijdig verbeterd en voorzien van feedback.
De cursus is opgedeeld in kleinere hoofdstukken die de...
Goede ondersteuning van de cursus met voorbeelden en extra oefeningen.
De taken worden tijdig verbeterd en voorzien van feedback.
De cursus is opgedeeld in kleinere hoofdstukken die de combinatie studeren en werken vergemakkelijkt.
Af en toe wordt de leerstof iets te beknopt weergegeven waardoor extra opzoekingswerk vereist is (vb psycholgische stromingen).

Marian

Basiskennis Boekhouden

Ervaringen cursus

Ik ben erg tevreden over de cursus tot nu toe, en ook heel erg over de begeleiding door de coach. Hij antwoordt altijd snel en grondig.

Ragna Heeren

Dierenverzorging

Ervaringen cursus

De cursus is duidelijk opgebouwd. Het online platform werkt handig en het uploaden van huistaken gaat vanzelf.
De verbeteringen van de huistaken krijg je relatief snel terug, enkel zou het handiger zijn wanneer de feedback als bijlage te downloaden is. Deze staat nu in zeer kleine lettertjes vermeld tussen uw eigen geschreven antwoorden en je moet echt goed zien om hem terug te vinden (vooral als je al eens lange antwoorden hebt gegeven!).

Verstraete Marie-cathérine

Basis psychotherapie

Ervaringen cursus

Heb pas 2 lespakketten ontvangen, dus ik heb geen zicht op het totaalpakket qua inhoud van de cursus. De lessen die ik wel al heb ontvangen zijn heel duidelijk en overzichtelijk. Ietwat moeilijker... Heb pas 2 lespakketten ontvangen, dus ik heb geen zicht op het totaalpakket qua inhoud van de cursus. De lessen die ik wel al heb ontvangen zijn heel duidelijk en overzichtelijk. Ietwat moeilijker dan verwacht, maar gelukkig is het een cursus op eigen tempo te volgen. Kijk er naar uit om deel 3 van de opleiding te ontvangen

tamara noynaert

Kindercoach

Ervaringen cursus

Ik heb de cursus nog niet volbracht maar ik vind hem heel professioneel opgesteld en het is niet zo een meegeefcursus maar echt 1 waar je van leert en moet leren

lilianne vanden eede

Duits combinatiecursus

Ervaringen cursus

inhoud is goed afgesteld om in het dagelijkse leven te gebruiken . Ook snelle verbetering van de taken

lindsay van de putte

Bedrijfsbeheer , nagelstyling , eigen beautyschop starten

Tine Dewitte

Gezondheidscoach

Ervaringen cursus

Diepgaand en meestal duidelijk, gericht op praktijk

Dorien Meykens

Nagelstyliste