Diepgang

Ik studeer zonder hulp.

Maaike F.

Copywriter

Ervaringen cursus

Heel duidelijke, logisch opgebouwde cursus. Ik kon die direct downloaden en de prijs was niet te verslaan in vergelijking met andere aanbieders. Bij vragen aan de docent of insturen huiswerk krijg... Heel duidelijke, logisch opgebouwde cursus. Ik kon die direct downloaden en de prijs was niet te verslaan in vergelijking met andere aanbieders. Bij vragen aan de docent of insturen huiswerk krijg ik binnen enkele dagen antwoord. Heb al ongelofelijk veel bijgeleerd en ik zal deze cursus zeker kunnen gebruiken om dit beroep uit te oefenen!

de wolf patricia

Medische basiskennis

Ervaringen cursus

ik vind de cursus heel interessant want ik ben een tijdje uit roulatie geweest daarom kon ik er dit jaar terug aan beginnen en dat vind ik tof

Marsee cindy

Stress

Kan er veel uit leren

Marinus GEERTS

Medische Basiskennis - Medische Terminologie en Persoonlijke Leefwijze.

Ervaringen cursus

Reeds lange tijd ben ik student bij Laudius, wat mij onmiddellijk opviel en niet had verwacht, is de opbouw van de cursus, in die zin dat de cursussen inhoudelijk van hoog niveau zijn ! Bij andere... Reeds lange tijd ben ik student bij Laudius, wat mij onmiddellijk opviel en niet had verwacht, is de opbouw van de cursus, in die zin dat de cursussen inhoudelijk van hoog niveau zijn ! Bij andere instanties volg ik ook opleidingen zoals bij NHA en CVA. Laudius staat voor mij op nummer 1 !
Gezien studeren, zeg maar mijn hobby is, ga ik van de ene cursus naar de andere. Bij Laudius zal ik dus nog meer opleidingen gaan volgen. Ook de feedback van de docenten is zeer correct en persoonlijk. Ik haal dit aan omdat ik een feedback heb ontvangen van een docente die voor mij speciaal meer aandacht maakt gezien ik, zoals docente zelf schrijft, de huiswerktaken zéér uitvoerig maak. Ik neem er mijn tijd voor en wil zoveel mogelijk weten waarover het gaat, dit staat niet altijd in de lessen (wat ook niet kan) maar via internet kan men natuurlijk op zoek gaan. Kortom, ik verdiep mij in elke studie wat voor mij een rijkdom is. Gezien mijn leeftijd, 58 jaar, is het zeer belangrijk te blijven studeren. Naar opleidingen toe heb ik een tamelijk hoog niveau wat niet wegneemt dat je altijd kan bijleren, daarbij komt dat ik een groot interessegebied heb. Begin maar eens aan een opleiding en je komt tot de vaststelling dat je kan overschakelen naar een andere opleiding. Om te besluiten, Laudius voor mij 5 sterren !!!

Jana laureys

Gewichtsconsulent

Annelies Geysen

Duits voor beginners

Ervaringen cursus

De cursus is heel duidelijk en heel overzichtelijk. Het feit dat elk hoofdstuk over een bepaald thema handeld is echt leuk en leerrijk.