Diepgang
Leraar

lieve vissers

Egyptisch Arabosch

Ervaringen cursus

prima cursu voor intro in het Egyptisch Arabisch, vooral met de aanvulling van het audiomateriaal

Nathalie Van Eyck

Gewichtsconsulent

Ervaringen cursus

Duidelijke uitgebreide cursus. Docent steeds hulpvaardig. Laudius is altijd bereikbaar en steeds vriendelijk!

Boogaerts Frederic

Webdesign

Ervaringen cursus

Heel duidelijk en goede cursus. Ik ben heel tevreden

Annemieke Bouche

Scenarioschrijver

Ervaringen cursus

Ik ben er nog maar net mee bezig maar ik vind het heel boeiend.

jacqueline keur

Nagelstyliste + bedrijfsbeheer + eigen salon openen

Ervaringen cursus

de cursus is niet altijd even duidelijk uitgelegd

MARTINE YSENBAERT

SPAANS

Ervaringen cursus

CURSUSMATERIAAL IS OK .BEOORDELING EN VERBETRING VAN INGESTUURD WERK LOOPT NIET GOED.NA HERHAALDELIJK VRAGEN GEEN RESPONS.

Evie

Turks voor beginners

Ervaringen cursus

valtgoed mee,enkel heel duur!

Nathalie Tuch

Kindercoach

Ervaringen cursus

Ik volg momenteel de opleiding Kindercoach. Ik heb ongeveer één derde gestudeerd.
De cursus is helder en volledig opgesteld. De huiswerkvragen zijn duidelijk en je kan ze gemakkelijk indienen via het studentenportaal.
Algemene vragen die ik per mail stel, worden onmiddellijk en duidelijk beantwoord.

Ann Vercauteren

Kindercoach

Ervaringen cursus

Ik vind de cursus overzichtelijk, opbouwend en duidelijk. De huistaken, vooral de cases zijn zeer bruikbaar maar vaak moeilijk omdat er van in het begin veel creativiteit nodig is ook al heb je nog... Ik vind de cursus overzichtelijk, opbouwend en duidelijk. De huistaken, vooral de cases zijn zeer bruikbaar maar vaak moeilijk omdat er van in het begin veel creativiteit nodig is ook al heb je nog niet alle theorie gezien. Dan realistisch een case brengen is niet evident. Maar het is een aangename en leerrijke cursus, niet te onderschatten.

Melissa De Backer

Nagelstyling