Diepgang
Leraar

Madicken

Egyptisch Arabisch

Zeer aangenaam.
Stap voor stap besproken.
Goed dat het alfabet in kleine stapjes wordt aangereikt.

De Ruysscher Marina

Ik heb Voedingsadviseur gedaan en de dochter Nagelstyling

Ervaringen cursus

Jullie zijn super goed en de docenten die u helpen zijn er voor u als je een probleem hebt en ze hebben ook een luisterend oor

vercauteren wendy

Dierenverzorging

Ervaringen cursus

de cursus is duidelijk om te studeren

Vincent Libin

Scenarioschrijven

Ervaringen cursus

In de cursus kwamen heel veel nuttige elementen aan bod waar ik nu mee aan de slag ben gegaan. Ik ben zeer te spreken over de tips. Het enige spijtige vond ik dat het vooral toegespitst werd op de... In de cursus kwamen heel veel nuttige elementen aan bod waar ik nu mee aan de slag ben gegaan. Ik ben zeer te spreken over de tips. Het enige spijtige vond ik dat het vooral toegespitst werd op de Nederlandse markt. Graag had ik ook wat meer informatie over series schrijven. Het contact met de docente verliep echter zeer vlot en zij heeft me nog enkele tips meegegeven.

vandewalle petrouchka

Kindercoach

Ervaringen cursus

ik vind sommige onderdelen nogal ingewikkeld uitgelegd. ook heb ik verschillende keren bijkomende informatie op internet of bib moeten opzoeken om de leerstof te begrijpen (niet dat ik nog niets van... ik vind sommige onderdelen nogal ingewikkeld uitgelegd. ook heb ik verschillende keren bijkomende informatie op internet of bib moeten opzoeken om de leerstof te begrijpen (niet dat ik nog niets van kennis had over de inhoud, ben namelijk psychiatrisch verpleegkundige, maar het was moeilijk uitgelegd.)

Van Kerschaver Leentje

Life couch

Ervaringen cursus

Zeer complete cursus met correct taalgebruik en goedgestructureerd leermateriaal. Op geen enkel moment krijg ik het gevoel dat iets niet duidelijk is. De huistaken worden op een vlotte manier... Zeer complete cursus met correct taalgebruik en goedgestructureerd leermateriaal. Op geen enkel moment krijg ik het gevoel dat iets niet duidelijk is. De huistaken worden op een vlotte manier verbeterd. Telkens staat er persoonlijke feedback bij en duidelijke uitleg van wat er verwacht werd, wat de mogelijke oplossingen waren.

Iris Van Coppenolle

Duits gecombineerd

Ervaringen cursus

Ik ben zeer tevreden hoe de lessen worden omschreven in de cursus

Hermans Oskar

Massage

Ervaringen cursus

goed cursusboek. Klaar en overzichtelijk.

Veerle De Ketelaere

Tamil

Ervaringen cursus

Deze cursus is schriftelijk/audio op eigen tempo, dus niet met leraar. Cursus zit goed in elkaar, maar mijns inziens uitermate moeilijk te volgen als je geen basis van Tamil hebt. Gelukkig had ik... Deze cursus is schriftelijk/audio op eigen tempo, dus niet met leraar. Cursus zit goed in elkaar, maar mijns inziens uitermate moeilijk te volgen als je geen basis van Tamil hebt. Gelukkig had ik die wel, en ik heb heel wat bijgeleerd...