Rest

Prima dienstverlening en vlotte levering en de bezorging is goed te volgen.

Johann Engelbregt

Na wat strubelingen van niet aangekomen pakket van aankoop toch nog goed ontvangen en in elkaar gezet.Functioneerd heel goed en ben erg blij met deze aankoop van monitorarmen en laptopstandaard.

martijn

Prima. Duidelijke productomschrijving, juiste voorraad aanduiding, snelle levering.

Cor Jager

Uitstekend. Snelle en op juiste tijd geleverd zonder verzendkosten. Top

Sharita Jouw Kraamverzorgster

Snel en netjes afgeleverd
Alleen een van de wielen ging met moeite in
Schroefde helemaal niet makkelijk zoals de andere wielen van de tv wand.
Verder duidelijk beschreven.

Jan

Zeer goed en super snel geleverd.

Dick bulk

De. Gekochte beugel was te robuust en werd door mij geretourneerd. Tot op heden bleef terugbetaling achterwege ??

Reactie Lcdwandbeugels.nl:

Klant heeft het pakket terug gestuurd. Echter het is niet bij ons aangekomen. De klant heeft het bewijs van verzending niet meer. Hierdoor kon er ook geen onderzoek gestart worden bij post.nl. We... Klant heeft het pakket terug gestuurd. Echter het is niet bij ons aangekomen. De klant heeft het bewijs van verzending niet meer. Hierdoor kon er ook geen onderzoek gestart worden bij post.nl. We hebben veelvuldig e-mail contact gehad met de klant om het pakket boven water te krijgen. Helaas, zonder tr & tr lukt dit niet. Ons advies , bewaar altijd de tr & tr bon als je een pakketje verstuurd
Hadden wij het pakket ontvangen dan was het ruim binnen de wettelijke normen retour betaald
LCDwandbeugels.nl