Muurbeugel bestelt die volgens website op voorraad was. Kreeg later mail dat dit het geval was. Twee nieuwe opties voorgelegd gekregen waarvan 1 duurder en 1 goedkoper dan bestelde. Vervolgens...Muurbeugel bestelt die volgens website op voorraad was. Kreeg later mail dat dit het geval was. Twee nieuwe opties voorgelegd gekregen waarvan 1 duurder en 1 goedkoper dan bestelde. Vervolgens prompt geleverd.
Cor Korteweg
Supersnel geregeld. Fijne optie om bestelling te leveren bij een postkantor
Edward de Jong
Foutieve berichtgeving over levering.daardoor avondvoor niets gewacht bericht over verzending werd niet gevolgd door bericht van ophalen pak je door vervoerder.(wel als gegeven in...Foutieve berichtgeving over levering.daardoor avondvoor niets gewacht bericht over verzending werd niet gevolgd door bericht van ophalen pak je door vervoerder.(wel als gegeven in bericht dat het verpakt was.
Melvin
Goede site en overzichtelijk helaas heb ik contact moeten hebben met de klantenservice om dat het bestelde artikel door een fout in het systeem niet voorradig was daar mee ben ik wel heel goed...Goede site en overzichtelijk helaas heb ik contact moeten hebben met de klantenservice om dat het bestelde artikel door een fout in het systeem niet voorradig was daar mee ben ik wel heel goed geholpen en voor de zelfde prijs een andere tv steun toegezonden gekregen
Lenaerts
Beugel besteld maar 2 onderdelen zaten er niet bij. Dag van ontvangst direct gemaild volgende dag werden ze al drek geleverd thuis goede service goede kwaliteit
Jur
Keurige service. Volgens afspraak geleverd.
RdB
Via de website bestelling geplaatst met de mogelijkheid om indien voor 13.00 geplaatst deze dezelfde avond nog geleverd te krijgen.