Sangeeta

Super goed!

Reactie Lease’m | Private lease:

Bedankt voor je reactie! :-)

Roel Bressers

Geweldig bedrijf : duidelijk ,eerlijk

Reactie Lease’m | Private lease:

Dank je wel voor de prachtige woorden! Geniet van de nieuwe elektrische auto!

Mariska Blaauboer

Snelle communicatie en vriendelijk te woord gestaan. Echter zijn dingen onnodig langdradig. De aflevering heeft bijna 3 uur geduurd door administratieve rompslomp die de dealer pas op dag van... Snelle communicatie en vriendelijk te woord gestaan. Echter zijn dingen onnodig langdradig. De aflevering heeft bijna 3 uur geduurd door administratieve rompslomp die de dealer pas op dag van aflevering mag doen ipv vooraf. Ook was ik niet geïnformeerd dat ik mijn q9 schadevrije jaren gedurende de aankomende leaseperiode kwijt zou raken omdat lease'm deze niet koppelt aan mijn huidige verzekering. Dit zijn ze niet verplicht maar zou wel een stuk service zijn.

Ton Ouwerkerk

Snelle en duidelijke afwikkeling aanvraag procedure leaseauto.

Reactie Lease’m | Private lease:

Heel erg fijn dit bericht, Ton! Bedankt voor je reactie over de snelle levering van de auto.
Geniet ervan, veel veilige kilometers gewenst!
Vriendelijke groet,
Team Lease'm

Ari

Prettige manier van benaderen. Geen moment het idee gehad dat ik een onbekende was voor Lease'm.

Reactie Lease’m | Private lease:

Dat vinden we een hartstikke mooi compliment! Veel dank voor jouw reactie.
Geniet van de nieuwe Peugeot 208!
Groetjes, Lease'm team

Rien Valk

Ben erg tevreden

Reactie Lease’m | Private lease:

Dat horen we hartstikke graag! Dank je wel voor de beoordeling.
Groetjes, Team Lease'm

Private lease

Duidelijke communicatie. Klein minpuntje dat de beloofde afleverdatum met 1 maand werd overschreden.

Reactie Lease’m | Private lease:

Dank voor jouw reactie en de feedback! Terecht dat dit voor jou een minpuntje is. Ondanks dat we er alles aan doen om de aangegeven levertijden te halen, is het in de huidige markt (erg lange... Dank voor jouw reactie en de feedback! Terecht dat dit voor jou een minpuntje is. Ondanks dat we er alles aan doen om de aangegeven levertijden te halen, is het in de huidige markt (erg lange levertijden door o.a. chiptekort) niet altijd haalbaar. Maar zoals gezegd doen we er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken! Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren.
Veel rijplezier gewenst met je Peugeot 208!

Mauriel Schoenmaekers

Prettig en duidelijk contact

Reactie Lease’m | Private lease:

Hartelijk dank voor deze reactie, Mauriel. We zijn benieuwd hoe het elektrische rijden in de e-208 van Peugeot je gaat bevallen. Veel rijplezier!

Martens

Precies wat je van een lease bedrijf wil, vlot en duidelijk. Enige minpuntje is misschien de eerste facturatie, komt bij mij op 10 weken ineens uit, maar dat is per toeval en er is rekening mee te... Precies wat je van een lease bedrijf wil, vlot en duidelijk. Enige minpuntje is misschien de eerste facturatie, komt bij mij op 10 weken ineens uit, maar dat is per toeval en er is rekening mee te houden.

Reactie Lease’m | Private lease:

Super bedankt voor je waardevolle review en feedback. Blij dat je zo enthousiast bent over Lease'm!
Excuses voor de vertraging inzake de eerste facturatie. Door de vakantieperiode heeft dit wat langer op zich laten wachten.
Veel plezier met je nieuwe leaseauto!

Janssen-Mulder

Alles is heel positief verlopen, tot nu toe!

Reactie Lease’m | Private lease:

Hartelijk dank voor jouw prachtige beoordeling!