Heldere communicatie, prima service. Klantgericht.
Reactie Lease’m | Private lease:
Leuke woorden Bert, vriendelijk bedankt hiervoor. Veel veilige ritten in je nieuwe auto gewenst!
Dank voor deze beoordeling en het delen van jouw ervaring. Excuses voor de vertraging met betrekking tot de borgsom. Dat nemen we mee ter verbetering van onze service!
Dank je wel voor de mooie toelichting! Veel plezierige kilometers gewenst met je nieuwe auto.
Groeten, Team Lease'm
Hoi Maud,
Bedankt voor je fijne review en toelichting. Leuk om te lezen dat je de communicatie waardeert. Wij wensen je veel rijplezier met je nieuwe Peugeot 208!
Groeten, Team Lease'm
Dank je wel voor deze topreview! Heel veel plezier met je nieuwe auto, namens het Lease'm team :-)
Helemaal top! Bedankt voor je prachtige reactie en score.
Veel rijplezier met je nieuwe auto.
Dank je wel Jacky, voor je fantastische reactie maar ook het kleine verbeterpuntje dat je geeft. Dat nemen we mee ter verbetering!
Groet, Team Lease'm
Grote dank voor jouw fantastische beoordeling en woorden! En nog grotere dank voor jouw loyaliteit, wat mooi dat je al voor de derde keer een Lease'm auto rijdt.
We vertrouwen erop dat het nu...
Wauw, een reactie waar we een grote glimlach van op ons gezicht krijgen. Superblij dat het gevoel dat we elke dag willen overbrengen aan onze klanten, ook echt zo overkomt naar jou! Super bedankt...
Bedankt voor je mooie beoordeling! :-)